Neste K -asemat ja K-ruokakaupat mukana Roosa nauha -keräyksessä

Neste K -asemat ja K-ruokakaupat mukana Roosa nauha -keräyksessä

Pirkka Roosa nauha -tuotteet ovat myynnissä 23.9.-31.10.2021. Neste K -asemilla on käynnissä myös Roosa nauha -kampanjat liittyen Quick Washiin, Nespressoon ja kahvilaan.

Ostamalla Pirkka Roosa nauha -tuotteita tuet suomalaista syöpätutkimusta.

Syöpäsäätiö on tukenut Roosa nauha -keräyksellä kotimaista syöpätutkimusta vuodesta 2003 lähtien. Keräystuottoja ohjataan ensisijaisesti rintasyövän tutkimukseen, mutta keräysvaroista tuetaan myös muuta syöpätutkimusta. Lisäksi keräysvaroilla tuetaan sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua.

Suomalaisen syöpätutkimuksen isoimpana haasteena on julkisen tutkimusrahoituksen väheneminen: myös syöpätutkijat ovat pitkälti yksityisen rahoituksen varassa. Elinkeinoelämän rooli onkin yhä suurempi tutkimustyön tukemisessa.

Olemme tehneet Roosa nauha -yhteistyötä Syöpäsäätiön kanssa jo 13 vuoden ajan. Jälleen tänä vuonna Roosa nauhoja ja -tuotteita myydään kaikissa K-ruokakaupoissa. Keräyksessä Roosa nauhojen ja Pirkka-lahjoitustuotteiden ostaminen muuttuu arvokkaaksi tueksi suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Vuosi 2021 on räiskyvä kunnianosoitus elämälle

Roosa nauha 2021 680 x 400

Vuoden 2021 Roosa rintanauhan on suunnitellut ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström. Nauhassa olevat kuviot ovat värikkäitä maaliroiskeita, jotka edustavat rajattomuutta ja rajojen ylittämistä. Myös tämän vuoden Roosa nauha -ranneke on Wahlströmin suunnittelema.

Tämän vuoden 2021 teemana ovat suolistosyövät, joka on Suomessa naisten ja miesten toiseksi yleisin syöpätauti.

Vuonna 2020 Neste K -asemat ja K-e osallistuivat Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan ennätyksellisellä, noin 900 000 euron lahjoitussummalla. Tavoitteenamme on kasvattaa summaa entisestään tänäkin vuonna.

Keräysaika on 23.9.-31.10.2021

Neste K -asemilla Roosa nauha -kampanjassa myös mukana

Nespresso

Lahjoitamme jokaisesta kampanja-aikana 23.9.-31.10. myydystä Nespresso-kahvista 0,10 € Syöpäsäätiölle.

Kahvilatuotteista Vanilijalettipulla

Kahvilakampanjassa 1.-31.10. on Roosa nauha -vaniljalettipulla. Lantmännen Unibake (Vaasan&Vaasan) lahjoittaa jokaisesta myymästämme Roosapullasta 2 senttiä suomalaiseen syöpätutkimukseen.

Quick Washin loistopesu

Lahjoitamme jokaisesta kampanja-aikana 23.9.-31.10. myydystä Loistopesusta 1 € Syöpäsäätiölle.

Roosa nauha qw -pesu