K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Autojahdin voittaja on selvinnyt!

Autojahdin voittaja on selvinnyt!

Neste K ja Neste -asemat toteuttivat tänäkin vuonna yhteistyössä Autojahti-kilpailun aikavälillä 1.5.-31.7.

Autojahti on saatu mallikkaasti päätökseen ja onnekas voittaja on selvillä. Tällä kertaa upouuden Volkswagen T-Rocin voitti itselleen Sonja Evertson! Suuret onnittelut voittajalle!

t-rocvoittaja

Tapasimme Sonjan voittoauton luovutustilaisuudessa Loviisassa Neste K -asema Ankkurituulessa. Sonja kuvailee voittofiiliksiään seuraavalla tavalla:

–Olin todella yllättynyt ja iloinen voitosta! Voitosta kuulemisen jälkeen ajoin suoraan töistä siskoni luokse kotiin menemisen sijasta, koska oli pakko päästä hyppimään tasajalkaa ja iloitsemaan tapahtuneesta! Voitto tuli minulle isona yllätyksenä, koska olin tiedostamattani osallistunut Autojahtiin pankkikortissani olevan Plussa-ominaisuuden kautta tankatessani autoa. Voittouutisen kuulemisen jälkeen olenkin mainostanut kaikille läheisilleni Plussa-korttin hankkimista, koska ilman sitä en itsekään olisi tässä tilanteessa. Työmatkani on pitkä, koska ajan Liljendalista Espooseen lähes päivittäin töihin. Volkswagen T-Roc on tosi luotettava ja upouusi auto, joten nyt pääsen turvallisesti töihin ja takaisin. Ensin tosin ajattelin, että myyn auton, mutta luettuani netistä auton kaikista hienoista ominaisuuksista, tulin toisiin ajatuksiin. En ole koskaan ennen omistanut upouutta autoa!

TRoc-luovutus1-min

Sonja voitti itselleen uuden valkoisen Volkswagen T-Rocin. Täältä voit lukea auton tarkempia tietoja ja teknisiä ominaisuuksia: Volkswagen T-Roc

Kuvat on ottanut LK Media. Tästä pääset heidän sivuilleen: lkmedia.fi.