Neste K
Erittäin salainen puhelinjahti on käynnissä!

Erittäin salainen puhelinjahti on käynnissä!

Lupa tankata. Kun kahvi ei riitä. Evästät vain kahdesti

30 päivää. 30 asemaa. Yllätämme lokakuun ajan joka päivä yhden Neste- tai Neste K -aseman asiakkaan 007 No Time to Die –elokuvassakin nähtävällä Nokia 8.3 5G-älypuhelimella (älypuhelimen ovh 599 €).

Oletko sinä Erittäin salaisen puhelinjahdin yksi onnekas voittaja? Ota selvää ja ole oman elämäsi agentti suorittamalla seuraava tehtävä:

 1. Kurvaa Neste tai Neste K -asemalle
 2. Tankkaa
 3. Astu sisään ostoksille
 4. Toista tarvittaessa

Operaatio on käynnissä 2.10.–31.10.2020 Neste- ja Neste K -asemilla. Lähimmän asemasi löydät täältä.

Tsekkaa Neste bensiksen Facebook-sivut täältä. FB-sivuilta löydät tärkeää tietoa Erittäin salaiseen puhelinjahtiin liittyen!

Alla Erittäin salaisen puhelinjahdin säännöt:

 1. Järjestäjä Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja: Kesko Oyj, PL1, 00016 Kesko

 2. Osallistumiskelpoisuus Kampanjaan osallistumisen edellytyksenä on 2.10.-31.10.2020 välisenä aikana tankkaaminen ja asemalla tehtävä muu ostos Neste- tai Neste K -asemilla. Kampanja ei koske Kesko Oyj:n ja Neste Oyj:n henkilökuntaa sekä kampanjan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj / K Digitalin työntekijöitä. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

 3. Osallistumisaika Osallistumisaika on 2.10. – 31.10.2020.

 4. Osallistuminen Kampanjaan osallistumisen edellytyksenä on 2.10.-31.10.2020 välisenä aikana tankkaaminen ja asemalla tehtävä muu ostos Neste- tai Neste K -asemilla.

 5. Arvonta Joka päivä yksi asemalla asioiva saa Nokia 8.3 5G -älypuhelimen. Puhelimia luovutetaan yksi (1) kappale joka päivä 30 päivän ajan (2.10.-31.10.2020). Palkinnon arvo on 599 €.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen asiakas suostuu siihen että, hänen nimensä ja kuvansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto luovutetaan Asiakkaalle heti. Asiakas voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon.

 1. Järjestäjän vastuu Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Kesko Oyj ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

 1. Henkilötietojen käsittely: Kampanjan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

 2. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet Kaikki tässä kampanjassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.