Hotelliyöjahti on alkanut!

Hotelliyöjahti on alkanut!

60 päivää, 60 hotelliyölahjakorttia, 60 voittajaa. Hotelliyöjahti on käynnissä läpi kesän 18.6.-16.8.2022 Neste- ja Neste K-asemilla. 

60 päivän ajan yksi onnekas asiakas voittaa itselleen yhden hotelliyön kahdelle henkilölle Scandic-hotellissa ja polttoainelahjakortin Neste- ja Neste K-asemille.

Palkinnon voi voittaa vain tietyltä, joka päivä vaihtuvalta asemalta. Asemia ei julkisteta etukäteen, vaan vinkit liittyen kunkin päivän asemaan löytyvät @nestebensis Instagram-tarinoista ja Neste Bensiksen Facebook-tarinoista. Nyt on siis hyvä aika ottaa kanavat seurantaan!

Varmista osallistumisesi käyttämällä Plussa-korttia jokaisen ostoksen yhteydessä Neste- ja Neste K-asemilla.

Hotellilahjakortti oikeuttaa kahden hengen yöpymiseen Scandic-hotellien standard-huoneessa, runsaan aamiaisen sekä hotellin mahdollisen kuntohuoneen, saunan ja kylpylän vapaan käytön. 0–12-vuotiaat majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa. Lahjakortti on voimassa 12 kk voimassaolopäivästä ja se oikeuttaa majoitukseen myös viikonloppuisin sekä loma-aikoina. Lahjakortin voi käyttää missä tahansa Scandic-hotellissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Palkinnon arvo on noin 140 €. Hotellilahjakortin lisäksi voittaja saa myös 50€ arvoisen bensalahjakortin Neste- ja Neste K-asemille.

Aina on tilaa hotellilomalle!

Neste K Hotelliyöjahti 1500x900

Säännöt