Neste K
Kaasuta kohti jäätelökesää!

Kaasuta kohti jäätelökesää!

Oletko enemmän suklaajäätelön ystävä? Vai maistuuko marjaisat jäätelöt paremmin? Neste K -asemilta löydät useita erilaisia uutuusjäätelöitä jokaiseen makuun.

Tiesitkö, että suomalaiset syövät yli 12 litraa jäätelöä vuodessa? Syömme siis jäätelöä enemmän kuin missään muualla Euroopassa. Entä tiesitkö, että ensimmäinen jäätelökahvila avattiin jo vuonna 1936 Lasipalatsiin Helsinkiin?

Jäätelö on yleinen herkku suomalaisessa jälkiruokapöydässä, syntymäpäivillä, juhlissa sekä tietenkin suosittu pieni nautinto kauppareissun päätteeksi tai automatkalle mukaan. Me suomalaiset siis yksinkertaisesti rakastamme jäätelöä. Jäätelö on tietenkin kuumien kesäpäivien viilein herkku ja valtaosa sen kulutuksesta keskittyykin luonnollisesti kesään, mutta kyllä me suomalaiset osaamme nautiskella sitä talvellakin. Jäätelö maistuu pakkaspäivänäkin ja talvisin jännitetään niin maastohiihtoa, kuin jääkiekkoakin jäätelötuutti kädessä.

Suklainen jäätelökesä

Miltä tuleva kesä sitten maistuu? Tänä kesänä jäätelöuutuudet villitsevät erittäin laadukkaiden jäätelöiden ystävät. Suklaa taitaakin olla tämän kesän kestosuosikkimaku. Ihastuttavat uutuudet houkuttelevat makumatkalle kohti aurinkoisia kesäpäiviä.

Classic tuoteperheeseen on tullut raikas ja täyteläinen valkosuklaa-vadelma puikko, joka on saatavilla vain K-Kaupoista. Tässä uutuudessa paksun valkosuklaakuorrutteen alla on valkosuklaanmakuista kermajäätelöä ja vadelmakastiketta.

Yksi kesän suklaisin jäätelöuutuus on Fazer Premium tuoteperhe, joka tuo jäätelöaltaisiin suomalaisten rakastamaa maitosuklaisuutta. Uutta maitosuklaajäätelöä saa monessa muodossa: puikkoina, tuutteina, tuuttimonipakkauksissa sekä puolen litran herkuttelujäätelönä. Nämä uutuudet vievät kielen mennessään!

Top Gun – kun koolla on väliä. Tämä superherkku ei ainakaan lopu kesken, sen voimme luvata. Top Gun tuoteperheessä on kaksi vahvaa suosikkimakua, vanilja sekä suklaa. Kun et osaa päättää, kannattaa maistaa molempia.

Nämä viilentävät ja herkulliset jäätelöuutuudet löytyvät tietenkin myös Neste K:n asemilta. Kesän aikana Neste K:n asiakkaita tullaan hemmottelemaan ihastuttavilla jäätelö- ja kahvikomboilla. Jäätelö ja kahvi, mikä ihana kombo.

31402355 Classic vaaka 560x273px 2