Koon Kahvila

Koon Kahvila

Päivitetty 3.9.2021

Koon kahvila tarjoaa maukasta polttoainetta myös sisäiselle moottorillesi.

Virkistävät eväät tekevät matkastasi paremman. Kaikilta Neste K -asemilta löytyvän Koon kahvilan valikoimasta löydät kahvin lisäksi tuoreita täytettyjä leipiä ja muita herkkuja.

Aina maukasta kahvia

Makean tai suolaisen kaverina maistuu tietenkin kahvi. Rakastetun Juhla Mokka -kahvin rinnalta Neste K asemilta löytyy vastuullisesti tuotettu Löfbergin Rainforest Alliance sertifioitu tummapaahtoinen kahvi. Vastuullisesti tuotetuissa kahveissa kiinnitetään erityistä huomiota viljelijöiden oloihin ja kestäviin viljelymenetelmiin. Tämä Löfbergin tumma paahto on täyteläinen, aromaattisen pehmeä kahvi, jossa voit maistaa tummien marjojen ja vaniljan makua. Pitkässä jälkimaussa voit aistia suklaisuutta.

Kun mielesi tekee makeaa

Koon kahvilasta löytyy valikoima erilaisia makeita herkkuja, kuten kestosuosikit Koon voisilmäpulla ja Koon korvapuusti. Molemmat klassikot on leivottu suomalaisessa leipomossa. Mehevyys ja herkullisuus on taattu käyttämällä leivonnassa aina aitoa, suomalaista voita.

Syötävät myös suolaisen nälkään

Saisiko olla täytetty sämpylä tai ruisleipä? Tai ehkä pala suolaista piirakkaa? Koon kahvilasta löytyy mistä valita myös suolaisen nälkään!

Jokaisen Koon kahvilan valikoimassa näkyy aseman K-kauppiaan oma paikallinen kädenjälki, joten valikoima vaihtelee asemakohtaisesti. Etsi lähin Neste K -asemasi täältä.

neste koon korvapuusti Koon kahviloissa on tarjolla erilaisia maistuvia makeita tuotteita, kuten herkullisia Koon voisilmäpullia ja Koon korvapuusteja. Molemmat kestosuosikit Koon voisilmäpulla ja Koon korvapuusti on leivottu suomalaisessa pienleipomossa vain Neste K:lle räätälöidyllä reseptillä. Leivonnassa käytetään aitoa suomalaista voita, joka takaa tuotteiden mehevyyden ja herkullisuuden. Online Large 1440x-NesteKoo 007 Koon kahviloista löytyy myös suolaisia kahvilatuotteita, jotka siirtävät nälkää pidemmäksin aikaa, kuten suuren suosion saavuttaneita Koon hampurilaisia. Valikoimassa on myös erilaisia paikan päällä itsetehtyjä täytettyjä sämpylöitä, jotka valmistetaan aina tuoreista raaka. Lisäksi monilla asemilla on tarjolla mm. pitaleipiä, croissanteja, toasteja ja hotdogeja. Jokaisen Koon kahvilan valikoima on erilainen ja valikoimassa näkyy aseman K-kauppiaan mukaan tuoma paikallisuus. kinkkujuustocroissant