Neste

Neste

Päivitetty 29.4.2019

Aina tukena matkallasi.

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle erityisesti Suomen kattavimman asemaverkostonsa ansiosta. Nesteen verkosto koostuu liikenne-, automaatti-, express- sekä raskaan kaluston D- ja Truck -asemista. Liikenneasemia ovat Neste-liikenneasemat sekä Neste K -asemat.

Liikenneasemilla palvelusta vastaavat paikalliset, kokeneet Nesteen kauppiaat. Kaiken kaikkiaan Suomessa on Neste-asemia 483 kappaletta sekä 312 raskaankaluston Neste D ja Truck -asemaa.

Lisäksi usealla asemalla voit kätevästi maksaa tankkauksen mobiilisti Nesteen mobiilisovelluksen avulla. Neste-äppi kokoaa yhteen mobiilitankkauksen lisäksi asemien edut, voiteluainesuositukset sekä asemahaun, jonka avulla löydät sinua lähimmän aseman vaivatta. Sovellus on maksuton ja saat sen ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.

Huippuosaamista kaikille teille

Neste tuo suomalaisille teille kotimaista huippuosaamista. Nesteen polttonesteet kehitetään ja jalostetaan Porvoon ja Naantalin jalostamoilla ja kaikki tuotteemme ovat suunniteltu vastaamaan maamme vaativia olosuhteita. Kun valitset autoosi Nesteen polttonesteet, voiteluaineet sekä autokemikaalit, valitset tinkimätöntä laatua. Samalla tuet suomalaista työtä ja tuotekehitystä.

Neste panostaakin voimakkaasti tutkimukseen ja uusien tuotteiden kehittämiseen - siksi Neste on kasvanut johtavaksi toimijaksi sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Vuonna 2018 olemmekin uudistaneet sekä voiteluainepakkauksemme sujuvamman ostoprosessin varmistamiseksi että Futura™ bensiinit tehokkaamman energiankulutuksen mahdollistamiseksi myös autoilussa. Uusiutuvan dieselin valmistajana ja kehittäjänä Neste on maailman suurin. Neste on tuonut Suomen markkinoille 100 % jätteistä ja tähteistä valmistetun Neste MY™ uusiutuvan dieselin. Neste MYn avulla vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonepäästöjä noin 90-prosenttisesti ja näin pienentää autoilun hiilijalanjälkeä jokaisella kilometrillä.

Neste – Ainoa suunta on eteenpäin