Neste K
Neste K -asemat ja K-ruokakaupat jälleen mukana Roosa nauha-keräyksessä

Neste K -asemat ja K-ruokakaupat jälleen mukana Roosa nauha-keräyksessä

K-ryhmä toimii Roosa Nauha-keräyksen yhtenä pääyhteistyökumppanina nyt jo kuudetta kertaa! Roosa nauhoja ja -tuotteita myydään kaikilla Neste K -asemilla ja K-ruokakaupoissa 22.9. alkaen. Kampanja-aika on 22.9.–1.11.2020.

Näkyvästi tärkeän asian puolesta

Syöpäsäätiö tukee Roosa nauha -keräyksellä kotimaista syöpätutkimusta. Keräystuottoja ohjataan ensisijaisesti rintasyövän tutkimukseen, mutta keräysvaroista tuetaan myös muuta syöpätutkimusta. Keräysvaroilla tuetaan myös sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Syöpäjärjestöillä on 50 neuvontahoitajaa ympäri Suomen.

Suomalaisen syöpätutkimuksen isoimpana haasteena on julkisen tutkimusrahoituksen väheneminen: myös syöpätutkijat ovat pitkälti yksityisen rahoituksen varassa. Elinkeinoelämän rooli onkin yhä suurempi tutkimustyön tukemisessa.

Kokonaisuudessaan Roosa nauha -yhteistyötä olemme tehneet Syöpäsäätiön kanssa jo 12 vuotta. Tänä vuonna Roosa nauhoja ja -tuotteita myydään jälleen kaikissa Neste K -asemilla ja K-ruokakaupoissa.

Vuonna 2019 Neste K -asemat ja K-ruokakaupat osallistuivat Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan ennätyksellisellä, noin 770 000 euron lahjoitussummalla. Summa kasvoi noin 20 prosenttia edellisestä vuodesta ja tavoitteemme on kasvattaa summaa entisestään tänäkin vuonna.

Keräysaika on 22.9.-3.11.2020.

Ostamalla autat!

Kun ostat kampanja-aikana Roosa nauhoja tai rannekkeita, tuet samalla suomalaista syöpätutkimusta. Neste K -asemilla voit osallistua tukemaan suomalaista syöpätutkimusta myös ostamalla autollesi Quick Wash Loistopesun tai kahviloistamme laadukasta Nespresso-kahvia. Loistopesusta lahjoitetaan 1€ ja Nespresso-kahveista 0,10€ suoraan Roosa nauha -keräykseeen.

Kampanja-aika on voimassa 24.9.-1.11.2020.

Neste K -asemat roosa nauha

Tehdään suomalaisista maailman välittävin kansa.