Neste K -asemien palvelut

Neste K -asemien palvelut

Päivitetty 5.7.2023

Neste K -asemat palvelevat sinua moninaisin tavoin. Löydät palvelumme täältä!

Tutustu oheisiin Neste K -asemien palveluihin, joita meiltä saa asemakohtaisesti ympäri Suomea. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja asiakkaillemme, jotta liikenneasemalla pysähtyminen hyödyttäisi autosi lisäksi myös sinua monipuolisilla myynnissä olevilla palveluilla ja tuotteilla. Tarjoamme erilaisista autotuotteista- ja palveluista paketti- ja lippupalveluihin, mobiilipalveluihin ja pelaamiseen.

Tankkaa puhtaammin

Neste pääkuva

Neste K –asemat tarjoavat asiakkailleen parhaat polttoaineet vastuullisesti tuotettuina. Kaikilta Neste K –asemilta löydät seuraavat polttoaineet:

Neste Futura 95 E10 - Uudistunut Futura 95™ on laadukas ja taloudellinen polttoaine, joka pitää moottorin puhtaana ja vie entistäkin pidemmälle. Futura 95 on lisäksi vihrein bensiini: Se sisältää jopa 10 prosenttia biopohjaista, uusiutuvaa etanolia. Bensiinin korkealla bio-osuudella on merkittävä rooli kasvihuonepäästöjen vähentämisessä.

Neste Futura 95 E10 - Uudistettu Neste Futura 98™ E5 on huippulaatuinen bensiini, joka vähentää kitkaa moottorissa ja tuottaa enemmän tehoa. Hybridiautoille Neste Futura 98 on ylivoimaisesti paras valinta. Se säilyy huippulaatuisena tankissa jopa neljä kertaa tavanomaista bensiiniä pidempään ja suojaa aktiivisesti korroosiolta.

Osalla asemista on saatavissa Neste MY Uusiutuva Diesel™, joka on ratkaisu pienentää autoilusi hiilijalanjälkeä. Suomen markkinoille 100% jätteistä ja tähteistä valmistettu uusiutuva diesel soveltuu kaikkiin diesel-autoihin. Raaka-aineet hankitaan globaalisti vastuullisuuteen sitoutuneilta toimittajilta. Ei sisällä perinteistä biodieseliä (esim. FAME tai RME).

Lue lisää Nesteen sivuilta »

Huolehdi autostasi

quick-wash--pesuohjelmat-header-image

Neste K –asemilta löydät monipuoliset palvelut, joilla huolehdit autostasi sen ansaitsemalla tavalla.

Puhtaalla autolla kelpaa jatkaa matkaa. Voit pesettää autosi muun asioinnin yhteydessä ja meiltä löydät siihen monipuoliset Quick Wash -pesupalvelut. Asiantunteva henkilökuntamme suosittelee mielellään juuri sinun autollesi sopivaa pesua.

Muut autotarvikkeet- ja tuotteet

Neste K –asemien laajasta valikoimasta löydät myös laadukkaat lasinpesunesteet ja voiteluaineet sekä muut autokemikaalit kulkuneuvostasi huolehtimiseen.

Neste K -asemien mobiilitankkaus- ja pesumahdollisuus Neste-äpillä

NesteK pesuappi K-Ruokamediat 1440x550px (002)

Mobiilipesumahdollisuus tarjoaa ominaisuuden maksaa tankkaamisen ja Quick Wash -autopesun mobiilipesu Neste-äpillä. Ei enää lompakon kantamista ja eri korttien kanssa pelaamista. Riittää, kunhan lisäät Neste-äppiin sinulle mieleiset maksukäyttötavat ja olet aina valmiina tankkaamaan tai pesettämään autosi äpilläsi. Myös yrityskortti on mahdollista liittää äppiin maksuvälineeksi. Lataa Neste-äppi puhelimeesi Google Storesta tai App Storesta ja kurvaa lähimmälle Neste K -asemallesi.

Kaasupullot

grilli-ja-kaasupullo_310

Kaasupulloja myydään kaikilla Neste K –asemilla ympäri Suomen. Asemilla on myynnissä kolmen eri kokoluokan kaasupulloja: 2 kg, 5 kg ja 10 kg. Voit myös tuoda tyhjän kaasupullon asemalle, jonka vaihdamme uuteen korvausta vastaan.

Posti- ja pakettipalvelut

postipalvelut fiilis kuvitus2

Paketti- ja postipalveluita löytyy noin 800 K-ruokakaupasta ja Neste K –asemalta kauppakohtaisesti eri puolilta Suomea, ja verkosto kasvaa koko ajan. Postin palvelupisteiden lisäksi asemilla on Matkahuollon ja Schenkerin noutopisteitä, Postin, DHL:n ja Smartmilen pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Lue lisää posti- ja pakettipalveluista »

Raha ja maksaminen

raha ja maksaminen fiilis kuvitus

Kaikki Neste K –asemat tarjoavat muiden K-ruokakauppojen tavoin käteisen rahan nostopalvelua asemien kassoilla. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat ostoksesi Neste K-aseman kassalla. Voit maksaa ostoksesi myös Mobile Paylla tai Apple Pay:lla.

Mobiilipalvelut

mobiilipalvelut kuvitus2

Osta ja lataa Saunalahti tai DNA prepaid-liittymä helposti kassalla asemareissusi yhteydessä. Prepaid sopii kaikille, esimerkiksi pienille koululaisille ensiliittymäksi, varapuhelimeksi kotiin sekä varaliittymäksi vaikkapa festareille.

Pelaaminen

pelaaminen kuvitus veikkaus fiilis

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Lahjapalvelut

lahjapalvelut kuvitus2

Neste K –asemien valikoimissa on runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa ja Neste K -asemilla myytävät lahjakortit ovat helppo ja nopea lahjaidea ostaa tuttavalle, vaikkapa autopesun tai tankkauksen yhteydessä.

Elämys- ja lippupalvelut

elamyspalvelut fiilis kuvitus

Osta liput tapahtumiin Lippu.fi:n ja Ticketmasterin kautta valikoiduista asemiltamme. Finnkinon leffalippuja voit ostaa kaikilta Neste K-asemilta ja K-ruokakaupoista (poislukien Ahvenanmaa).

Neste K -asemien Koon Keittiöt ja Kahvilat

koon-kahvila-cover

Kaikilta Neste K –asemilta löydät aseman omannäköisen Koon kahvilan, jossa tarjoillaan itsetehtyä tuotteita, kuten esimerkiksi aidossa voissa paistettuja Koon voisilmäpullia. Pullan kaveriksi kannattaa ottaa kupillinen taatusti laadukasta kahvia Suomen liikenneasemien laajimmasta kahvivalikoimasta. Lue lisää Koon kahviloista.

Täältä löydät luettelon asemista, joilta löytyy Koon Keittiö. Kaikki Koon Keittiön ruoka-annokset on suunniteltu kokkien kanssa yhteistyössä. Annosten raaka-aineissa ja valmistamisessa on panostettu aidosti kotimaisuuteen, laatuun sekä makuun, ja sen kyllä maistaa.

Lue lisää Koon Keittiöstä »

Ilahduttavan monipuolinen ruokakauppa

Neste K tarjoukset

Kaikilta Neste K –asemilta löytyy myös ilahduttavan monipuolinen ruokakauppa, jossa teet kätevästi ostoksia autopesun ja tankkauksen yhteydesssä. Lue meidän ilahduttavan monipuolisista ruokakaupoista lisää otsikkoa klikkaamalla.