Plussa-kortin käyttäminen kannattaa kaikilla Neste K -, Neste- ja Neste Express -asemilla

Plussa-kortin käyttäminen kannattaa kaikilla Neste K -, Neste- ja Neste Express -asemilla

Tiesithän, että Plussa-kortti on myös autoilijan etukortti, jolla saa monipuolisia ja ajankohtaisia tarjouksia ja etuja kaikilta Neste K – ja Neste-palveluasemilta, joita on ympäri Suomen yli 230.

Plussa-kortin käyttäminen maksun yhteydessä eli tunnistautuminen on mahdollista laajassa ja kattavassa yli 400 aseman Neste-verkostossa.*

Neste K -asemat löydät täältä.

Neste-asemat löydät täältä.

Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen ostoista saat Plussa-pisteitä. Polttoaineostoista pisteitä ei kerry, mutta kaikkien ostosten yhteydessä - myös tankatessa - kannattaa aina käyttää Plussa-korttia. Näin annat meille mahdollisuuden palkita sinut OmaPlussa-eduilla, jotka ladataan Plussa-kortillesi. Miltä kuulostaisi alennus tankkauksesta, lounaasta tai autopesusta? Ilahtuisit varmaan, jos tuttu virvoitusjuoma tai suklaapatukka maksaisikin sinulle vain puolet siitä mitä tavallisesti. Juuri nämä ovat esimerkkejä kuukausittain vaihtuvista OmaPlussa-eduista, joten muista Plussa-kortti myös pienempiä ostoksia maksaessasi.

OmaPlussa-etujen lisäksi kaikilla Neste- ja Neste K -palveluasemilla on ajankohtaisia Plussa-tarjouksia. Tarjoamme sinulle virkistäviä juomatarjouksia tai herkullisia makeisetuja, kun vaan muistat käyttää Plussa-korttia maksaessasi ostoksia.** Tarkista Plussa-rahan käyttö mahdollisuus asemakohtaisesti.

Lataamalla K-ruoka -sovelluksen tai antamalla meille sähköisen markkinointiluvan varmistat, että pysyt ajan tasalla sinulle kuuluvista ajankohtaisista OmaPlussa-eduistasi. Tai valitse molemmat ja edut kulkevat aina mukanasi!

Mitä enemmän korttia käytät, sitä varmemmin OmaPlussa-etuja saat!

*Tunnistautuessasi Plussa-käteiskortilla, sinun tulee syöttää kortti mittarikentän kortinlukijaan.

** Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen Plussa-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Easy Wash -asemat ja Neste Oulu Maikkula.*

Tässä voimassa olevat Neste ja Neste K Plussa-tarjoukset:

NesteK verkostotarjouksien verkkosivukuvat 1023 680x300px fazer crunchy suklaapatukat

NesteK verkostotarjouksien verkkosivukuvat 1023 680x300px taffel original sipsit

NesteK verkostotarjouksien verkkosivukuvat 1023 680x300px haribo makeispussit

NesteK verkostotarjouksien verkkosivukuvat 0923 680x300px nocco energiajuomat

NesteK verkostotarjouksien verkkosivukuvat 0923 680x300px kivennaisvedet ja virvoitusjuomat

NesteK verkostotarjouksien verkkosivukuvat 0923 680x300px kevytolo mehukivennaisvedet