Neste K
Autokansalainen, kerrytä Plussa-etuja kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla!

Autokansalainen, kerrytä Plussa-etuja kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla!

Tuttu Plussa-kortti on nyt myös autoilevan kansan etukortti, joka tarjoaa uusia Plussa-etuja.

Plussa-ohjelma on uudistunut 31.5.2021 alkaen koko Neste-verkostossa. Plussa-korttia kannattaa jatkossa näyttää kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla – nyt myös Neste Express -automaateilla, sillä sielläkin tehdyt Plussa-ostokset kerryttävät asiakasetua. Laajan ja kattavan Neste-verkoston asemia löytyy Suomesta liki 460, joten etujen kerryttäminen on huippuhelppoa!

Neste K -asemat löydät täältä.

Neste-asemat löydät täältä.

Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen ostoista saa jatkossakin Plussa-pisteitä, sen sijaan polttonesteostoista niitä ei enää kerry. Kaikki Plussa-kortilla tehdyt polttonesteostot kerryttävät kuitenkin henkilökohtaista Plussa-etua. On siis tärkeää, että tunnistaudut ja käytät Plussa-korttia kaikkien ostosten maksamisen yhteydessä joka kerta kaikilla asemilla*. Henkilökohtaisten etujen lisäksi asiakkaat saavat jatkossa entistä enemmän Plussa-tarjouksia kaikilta palveluasemilta **.

Antamalla sähköisen markkinointiluvan, varmistat, että meillä on mahdollisuus kertoa sinulle Neste- ja Neste K –palveluasemilta lunastettavista Plussa-kortille ladatuista eduista. Voit antaa markkinointiluvan täällä.

Mitä enemmän Plussa-korttia käytät, sitä enemmän etua saat!

*Polttoaineautomaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan

** Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen Plussa-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Pöljä, Neste Alajärvi, Neste Laihia, Neste Seinäjoki Törnävä, Neste Jämijärvi ja Neste Oulu Maikkula. Polttoaine-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Pöljä, Neste Alajärvi, Neste Laihia, Neste Seinäjoki Törnävä ja Neste Jämijärvi.