Maittavaa ruokaa ja parempi pysähdys - isommille ja pienemmille ryhmille

Maittavaa ruokaa ja parempi pysähdys - isommille ja pienemmille ryhmille

Päivitetty 11.6.2021

Koon Keittiöstä herkulliset ruoka-annokset jokaiselle päivälle ja matkalle

Meillä Neste K -asemilla panostetaan siihen, että oltiin sitten pelimatkalla, teatteriretkellä tai ostosreissulla, niin pienet kuin isommatkin ryhmät saavat ansaitsemansa tauon, paremman pysähdyksen. Mikä sen mukavampaa kuin pysähtyä jaloittelemaan ja nauttia samalla hyvää ruokaa.

Etukäteen tilatussa ryhmäruokailussa voitte nauttia laadukkaasta noutopöytään katetusta kotiruokalounaasta tai jos ruokailu ei osu lounasaikaan, ryhmänne voi tilata neljästä vaihtoehtoisesta annoksesta mieluisimman. Tarjolla on kanapastaa, lohi- tai kinkkukiusausta tai mummon lihapullat perunamuusilla. Kaikkiin annoksiin sisältyy aina runsas salaattipöytä, leivät ja voi/levite sekä ruokajuomana vesi, maito ja kotikalja. Ruoka-annokset on mahdollista tilata myös mukaan take away -annoksina.

Silloin kun matkustusaika on hieman lyhyempi tai ruokailuaika ei osu matkalle, on eväspussi loistava vaihtoehto. Mukaan otettavista eväspusseista löytyy juomaa, sämpylä ja pientä naposteltavaa.

Tuo ryhmäsi meille

Valitse matkaanne ja pysähdykseenne sopiva asema alla olevasta kartasta. Eväspusseja voi tilata kaikilta asemilta, punaisella ja mustalla merkityillä paikoilla on myös Koon keittiö -ravintola, joissa on mahdollisuus ruokailuun. Näet aseman nimen ja sijainnin painamalla värillistä palloa. Löydettyäsi sopivan pysähdyspaikan, klikkaa ”More info” ja tee tilaus viimeistään 5 päivää ennen h-hetkeä. Tilaus on varmistettava aseman ja matkanjohtajan/kuljettajan toimesta sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli tilaus tehdään lähempänä kuin 5 arkipäivää ennen saapumista, olettehan puhelimitse yhteydessä asemalle.

Aseman kanssa sovitut tarjoilut odottavat teitä sopimuksen mukaan kun saavutte paikalle. Tiesittehän, että tarjoamme ilmaisen ruoan tai eväspussin kuljettajalle ja matkan/ryhmänjohtajalle, kun ryhmässä on vähintään 15 henkilöä.

Charter-passi

Neste K -asemien Charter-passi on tarkoitettu kuljettajille ja matkanjohtajille. Oman charter-passisi saat asemalta. Kerättyäsi 10 leimaa saat 50 € arvoisen K-lahjakortin. Leiman saat tuodessasi vähintään 15 hengen ryhmän ruokailemaan meille Koon Keittiö –ravintolaan. Ryhmästä saa leiman sekä kuljettaja että matkanjohtaja, henkilöllisyys on todistettava leimaa haettaessa.

Neste K charterpassi 680 x 400

Katso kartasta Neste K -asemien sijainnit

Värikoodit Neste K