Se tunne kun tie taas vie

Se tunne kun tie taas vie

Neste K on 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan yhteistyökumppani.

Vastuullisessa kotimaanmatkailussa yhdistyy kaksi trendiä: katseen kääntäminen kaukaa lähelle ja oman hiilijalanjäljen huomioiminen. Samalla voit kokea Suomen aivan uudella tavalla ja tuet suomalaista työtä. Neste K on 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan yhteistyökumppani

Tässä Neste K:n ja 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan 3 vinkkiä antoisaan ja vastuulliseen kotimaanmatkailuun:

Suosi paikallisia yrittäjiä, tuotteita, palveluita ja elämyksiä. Näin autat Suomea pysymään vireänä, mielenkiintoisena ja monipuolisena matkailumaana.

Kokeile kohteita myös sesongin ulkopuolella – voit yllättyä iloisesti, ja jopa säästää rahaa!

Yhdistele erilaisia matkustustapoja. Autoiluun, veneilyyn ja moottoripyöräilyyn voi yhdistää vaeltamista, suppaamista, pyöräilyä ja telttailua. Suosi vähäpäästöisiä polttoaineita ja pidä ajoneuvosi hyvässä kunnossa.

Kunnioita sääntöjä ja suosituksia. Erityisesti suosituissa luontokohteissa ympäristön kuormitusta pyritään säätelemään ja ehkäisemään, jotta elämykset säilyvät myös tulevaisuuteen. Älä jätä jälkeesi roskaa tai tavaraa, vaan vie ne mennessäsi.

Tutustu 100 upeaan kotimaan kohteeseen 100 syytä.fi -sivuilla. Tee matkasuunnitelma jo tänään. Neste K -asemat palvelevat sinua matkan varrella Paremman pysähdyksen taktiikalla. Jotta matkasi olisi parempi.