Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
 Suomen Palloliiton kumppani K vie yhdessä Neste K:n kanssa kannustamisen voimaa koko Suomeen

Suomen Palloliiton kumppani K vie yhdessä Neste K:n kanssa kannustamisen voimaa koko Suomeen

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Myös Neste K on mukana yhteistyössä.

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Neljän vuoden yhteistyön aikana kannustamisen teemaa on tarkoitus tuoda esille monipuolisesti sekä K-ryhmän kanavissa että lajiyhteistyössä Palloliiton kanssa. Myös Neste K on mukana yhteistyössä ja vie yhdessä K:n kanssa kannustamisen voimaa pallokenttien ulkopuolelle.

Tuleva kesä on on Suomen jalkapallohistoriassa ainutlaatuinen: Suomen miesten maajoukkue pelaa ensimmäistä kertaa jalkapallon EM-kisoissa. Kisojen myötä Huuhkajat huuman uskotaan innostavan sankoin joukoin junioreita jalkapalloharrastuksen pariin - jo nyt Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto. K-ryhmä haluaa välittää onnistumisen tunteita koko kansalle ja kampanjoi #kannustamisenvoima -tunnisteella.

Kampanja nostaa kannustamisen tarinoita esiin

”Kannustamisen voima on uskomaton” -kampanjassa jalkapalloa lähellä ovat tahot huippupelaajista junnuihin kertovat, kenen kannustus on ollut heille ensiarvoisen tärkeää heidän omalla jalkapallourallaan tai –harrastuksessaan. Kampanjan päätähdet saavat mahdollisuuden kiittää omia kannustajiaan. Upea Elastisen Eteen ja ylös -biisi rytmittää kampanjaa.

Neste K:n asiakkaat pääsevät mukaan jalkapallohuumaan ja -tunnelmaan Neste K:n somekanavissa ja liikenneasemilla. Kannatustuotteita löytyy myös Neste K -asemilta.

Lue lisää yhteistyöstämme Palloliiton kanssa #kannustamisenvoima

Kesko Neste K palloliitto uutiskirje 560x273 2