Nappaa talviloman tarjoukset Neste K -asemilta

Nappaa talviloman tarjoukset Neste K -asemilta

Neste K -asemat tarjoavat mahtavat tarjoukset talvilomalaisille. Katso parhaat tarjoukset!

Talviloma ja Plussa

Plussa-kortti on autokansan etukortti kaikilla Neste K – ja Neste-asemilla! Ihan joka kerta kun pysähdyt huoltamaan itseäsi tai autoasi on syy kaivaa Plussa-kortti esiin maksun yhteydessä. Kerrytät henkilökohtaista Plussa-etua tankkauksista sekä Plussa-pisteitä ja -etua sisäkaupan ostoksista ja pesuista. Edun kerryttäminen on helppoa kaikkialla missä liikutkin matkaillessasi loman viettoon koko Suomen laajuisen Neste-verkoston ansiosta. Mitä enemmän korttia käytät, sitä varmemmin etua saat. K-Ruoka-sovelluksesta löydät OmaPlussa-etusi ja Neste-äppi kertoo tien päällä lähimmän Neste K - tai Neste-aseman. Nappaa alta vinkit ja tarjoukset talvilomailijan paremmalle matkalle.

Tarjoukset astuvat voimaan 15.2. ja jatkuvat 12.3. asti.

Talviloman tarjoukset Neste K -asemilla:

  • Koon Hampurilainen Plussa-kortilla 5 €, Ilman Plussa-korttia 9,90 €
  • Quick Wash Tehopesu Plussa-kortilla 15 €, Ilman Plussa-korttia 27,90 €

Talvilomailijan tärpit – 5 vinkkiä tieliikenteeseen

Varaa aikaa, tarkista auton eri toiminnot, älä pakkaa auton sisätilaa täyteen, nappaa huumoria matkaan sekä pysähdy virkistäytymään. Näin varmistat onnistuneen talvilomareissun, oli sitten kyse lyhyestä tai pidemmästä matkasta. Talvilomalla moni ajelee lomailun merkeissä rinteisiin, mökille tai sukuloimaan. Jotta ajomatka taittuisi mahdollisimman sujuvasti, kaikki lähtee siitä, miten auto on pakattu ja energiat riittävät. Mikä näistä seuraavista auton pakkaajista kuvaa sinua parhaiten?Huoleton. Kyllähän sitä ennenkin on reissut menneet vallan mainiosti. Tuskin mihinkään tienposkeen jäädään tälläkään kertaa. Et ole varma, onko sinulla autossa edes vararengasta. Säätiedotuksen voisi ehkä katsoa.Varma. Mielestäsi on parempi vetää varmuuden vuoksi överit kuin vajarit. Pakkaat autoon vähintään oleellisimmat apulaiset: lumiharja, varoituskolmio, auton ohjekirja, taskulamppu, lapio, vararengas, vessapaperia, varavirtalähde, lämmintä vaatetta, laastaria, evästä.

Oman elämänsä MacGyver. Olet harjoitellut reitin ulkoa, ja osaat ajaa perille, vaikka silmät kiinni. Turvallisuusprotokollastasi ei löydy aukkoja – olet valmistautunut selviämään niin lumimyrskystä kuin räntäsateista. Kylmien suihkujen ansiosta kehosi on sopeutunut arktisiin olosuhteisiin. Olet syntynyt selviytymään.Olipa valintasi mikä tahansa, varaathan riittävästi aikaa sekä matkaan että pysähdykseen. Neste K -asemilta löytyy päivittäin monta maukasta syytä pysähtyä - paremman pysähdyksen herkuttelua ja tankkausta aamusta iltaan.

Koon Hampurilainen Plussa-kortilla 5 €, Ilman Plussa-korttia 9,90 €

Pidä kunnon tauko ja nautiskele ajan kanssa hampurilainen tai kaksi. Tai jos on hoppu tien päälle, nappaa eväät matkaasi - Neste K:lla onnistuu tämäkin. Onpa nälkäsi suuri, pieni tai jotain siltä väliltä, Neste K:n ruokalistalta löydät aina sopivaa purtavaa ja tauko tekee hyvää!

Kaiken ikäisten lomalaisen ehdoton suosikki on Hampurilainen, tuo mainio ruokalaji, joka koostuu perinteisesti kahdesta sämpylän puolikkaasta, joiden välissä on pääsääntöisesti jauhelihapihvi. Pihvi koostuu useimmiten pelkästä naudanlihasta. Sämpylän väliin laitetaan tarpeen ja mieltymysten mukaan myös kasviksia, salaattia ja tomaattia, sekä maustekastikkeita, majoneesia, sinappia tai ketsuppia. Tiesitkö muuten, että Hampurilaisen nimitys juontaa juurensa Hampurissa suositusta saman tyyppisestä ruokalajista. Se kulkeutui uudisasukkaiden mukana Amerikkaan ja jalostui nykyään tunnettuun muotoon. Jauheliharuoat olivat suosittuja Pohjois-Saksassa, ja ns. hampurinpihviksi kutsuttu ruokalaji muuttui Yhdysvalloissa sämpylän, aluksi leipäpalojen, väliin laitetuksi naudanlihapihviksi lisukkeineen.Hampurilaisen suosittu muunnos, juustohampurilainen, keksittiin Yhdysvalloissa vuonna 1935. Juustohampurilaisessa on pihvin päälle asetettu juustoviipale, ja usein myös ketsuppia sekä suolakurkkuja.

Tämän jälkeen hampurilaisesta on kehitetty lukuisia erilaisia versioita, joissa hampurilaista on suurennettu jopa kerroshampurilaiseksi tai pihvin tilalle vaihdettu jotain muuta, kuten paneroitu kana- tai kalafilee, kebablihaa tai kasvispihvi.Nyt pääset tutustumaan tähän vuosikymmenien takaiseen maittavaan ja ruokaisaan ruokalajiin kaikilla Neste K -asemilla ympäri Suomen. Haukkaa Koon Hampurilainen vitosella, mikäli olet enemmän suolaisen kuin pullan perään. Koon Hampurilaisen maistuvien täytteiden päätähtenä komeilee kotimaisen Reinin naudanlihapihvi, ja kokonaisuus hiotaan huippuun muhkealla briossisämpylällä sekä valitsemillasi lisätäytteillä. Nautinto tarjoillaan Plussa-kortilla herkulliseen kampanjahintaan! Näytähän siis Plussa-korttisi aina Neste K -asemilla asioidessasi. Maista ja nauti – Jotta matkasi olisi parempi.

kruoka artikkeli burger

Quick Wash Tehopesu Plussa-kortilla 15 €, Ilman Plussa-korttia 27,90 €

Suomalaiset pesettävät autoaan konepesussa ihan liian harvoin. Suomen keliolosuhteissa auto pitäisi ajaa konepesuun suunnilleen kerran kuukaudessa. Pesutahti automaatilla kuitenkin on noin viisi kertaa vuodessa.Varsinkin talvella autolle kannattaa ottaa perusteellinen Quick Wash Tehopesu, jolla saadaan myös auton alusta puhtaaksi kaikesta liasta, kuten tiesuolasta ja bitumista. Mikäli alustaan pinttyy likaa, se voi ajan kanssa aiheuttaa korroosiota ja ruostuttaa koria ja alustaa ja alentaa näin auton arvoa. Tiesuola ei lähde tavallisella pesuaineella pois.

Itsepalvelupesulat ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan. Kun auton pesee itse, se on suunnilleen puolet edullisempaa kuin konepesu. Itsepalvelua käyttäville suositellaan myös silloin tällöin tehokasta konepesua ja suojaavaa vahausta. Pidäthän myös tuulilasin puhtaana sekä sisä- että ulkopuolelta. Tuulilasi on helppo puhdistaa sisältä samalla, kun kone tekee työtään ulkopuolella.Nyt on juuri aika kirkastaa pelti ja näkymät, kun aurinko pilkistelee pitkin horisonttia. Plussa-asiakkaana voit hyödyntää pesunkestävän talvitarjouksen Quick Wash Tehopesu 15 € Plussa-kortilla. Täydellinen tehopuhdistus loskan ja maantiesuolan kuorruttamalle kaaralle. Stoppaa Quick Wash -automaattiasemalle ja osta jotain ihan parasta autollesi. Mikäs sen mukavampaa kuin kurvata puhtaalla autolla tienpäälle ja  tiesithän, että Quick Wash -pesupassilla joka kuudes pesu on ilmainen Loistopesu. Kysy lisää passista Neste K Quick Wash-asemalta!

kruoka artikkeli qw