Neste K
Kesällä maistuu jäätelö ja kahvi Neste K ja Neste -asemilla!

Kesällä maistuu jäätelö ja kahvi Neste K ja Neste -asemilla!

Kurvaa lähimmälle asemallesi lempparijätskillesi. Kesäkuussa herkutellaan Superpuikko-jäätelöllä + kahvilla hintaan 3 € (ilman Plussa-korttia 3,72 €)

Neste K ja Neste -asemilta saa koko kesän ajan mielettömiä jätski- ja kahvitarjouksia.

Kesäkuussa 31.5.-30.6. Superpuikko-jäätelö ja kahvi 3 € (ilman Plussa-korttia 3,72 €)

superpuikko

Superpuikko-jäätelöt ovat koko kansan ikisuosikkeja, jotka maistuu jokaiselle, koska makuja on erilaisia. Superpuikko on tuttu jäätelö jo 80-luvulta, joka palasi kauppoihin muutama vuosi takaperin kovan kysynnän takia. Superpuikko-jäätelöt sopivat kaikenlasiin kesän tilanteisiin ja maistuvat monenlaisille herkuttelijoille!

Heinäkuussa 1.7.-1.8. Puffet-jäätelö ja kahvi 3 € (ilman Plussa-korttia 3,15 -4,30 €)

PUFFET pieni

Rakastettu Puffet on suosikkijäätelö jo pitkän ajan takaa

Turengissa suomalaisesta kermasta valmistetut Puffet-jäätelöt ovat kuuluneet suomalaisten suosikkijäätelöihin jo 1980-luvulta lähtien. Puffet on yksi jäätelökategorian ikonisimmista brändeistä, ja se maistuu sukupolvesta toiseen ikää katsomatta. Puffetista puhutaankin usein synonyymina sandwich-keksijäätelölle.

Pehmeä vai kova keksi?

Puffetin keksistä saadaan vuosittain kuluttajilta yhteydenottoja, sillä välillä se on kovaa ja välillä pehmeää. Mistä tämä sitten johtuu? Keksin kovuuden taustalla on itseasiassa tuotteen tuoreus: mitä tuoreempi tuote on, sitä kovempi on keksi. Keksi pehmenee jäätelön vaikutuksesta noin muutamassa viikossa. Tämän takia kesähelteillä, kun tuotteen kysyntä on kovaa, keksi on rapeampaa.

Psst! Pysy kuulolla – jäätelö + kahvi -tarjoukset päivittyvät kesän mittaan uusilla!