Neste K
Kesällä maistuu jäätelö ja kahvi Neste K ja Neste -asemilla!

Kesällä maistuu jäätelö ja kahvi Neste K ja Neste -asemilla!

Kurvaa lähimmälle asemallesi lempparijätskillesi. Toukokuussa herkutellaan Classic-jäätelöllä kahvin kera tarjoushintaan.

Neste K ja Neste -asemilta saa koko kesän ajan mielettömiä jätski- ja kahvitarjouksia.

Jäätelökampanja polkaistaan käyntiin Classic-jäätelöpuikko + kahvi 3,50 € -tarjouksella (Ilman Plussa-korttia 4,24 €)

Kermatoffee some 1866

Tiesitkö, että Classic-jäätelöt ovat valmistettu Turengissa, Hämeenlinnan kupeessa? Entä tiesitkö, että Classic premiumjäätelöpuikot ovat valmistettu suomalaisesta maidosta ja kermasta?

Classic on ylivoimaisesti myydyin kotimainen premiumjäätelöpuikko – keskimäärin jokainen suomalainen syö lähes kaksi Classic-jäätelöpuikkoa vuosittain. Jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan Classic-jäätelöiden valmistus on nojannut vahvaan kotimaiseen makuprofiiliin. Laatu on tärkeää, ja siitä viestii hyvin se, että 95 % kokeilleista ostaa tuotteen uudelleen.

Tänä keväänä Classicin uutuudet hemmottelevat kuluttajia suomalaisille tutuilla marjamauilla, mansikalla ja mustikalla. Classic Strawberry Crush Maitosuklaalla kuorrutettu mansikka-kermajäätelöpuikko, jonka keskellä on ihanan täyteläistä vanhan ajan vaniljakermajäätelöä. Classic Blueberry Pop Valkosuklaalla kuorrutettu mustikkakermajäätelöpuikko, jonka keskellä herkullista vanhan ajan vaniljakermajäätelöä.

Classic 680x300

Psst! Pysy kuulolla – jäätelö + kahvi -tarjoukset päivittyvät kesän mittaan uusilla!

31402355 Classic vaaka 560x273px 2

**Lähteet: Froneri toimitusdata 2020, Brand Tracking 02/2021