Valitse Vapaan lehmän maito!

Valitse Vapaan lehmän maito!

Päivitetty 28.6.2019

Nyt löydät Juustoportin hiilineutraalia Vapaan lehmän maitoa kaikilta Neste K –asemilta!

Juustoportin ensimmäinen hiilineutraali Vapaan lehmän maito tulee Neste K –asemien valikoimaan 2.5. alkaen! Neste K tekee tänäkin vuonna vastuullisuustekoja, jonka vuoksi päätimme, että yksi niistä on Vapaan lehmän maidon valitseminen ketjuvalikoimaamme.

Vapaan lehmän maito on ympäristön ystävän valinta, koska Juustoportti hyvittää kokonaan Vapaan lehmän maidon hiilijalanjäljen ensimmäisenä Suomessa! Vapaan lehmän maitojen ja maitojuomien hiilijalanjäljen Juustoportti hyvittää Gold Standard-sertifioitujen projektien avulla. Tämä tarkoittaa, että Juustoportti käyttää energiatehokkaampia keittimiä tuotannossaan ja tukee mm. metsänistutusta Afrikassa. Juustoportti aikoo tulevaisuudessa myös kartoittaa suomalaisia kompensaatioprojekteja.

Juustoportin Vapaan lehmän maidon tuottajat sitoutuvat monin tavoin eläinten parempaan hyvinvointiin ja huolenpitoon, joka tukee myös sitä, että vapaan lehmän maidon ostaminen on eettisesti kannattava valinta. Mikä parasta - Vapaan lehmän maidoissa on myös huomattavan pitkä päiväys! Jos haluat tutustua tarkemmin Vapaan lehmän maitoon tai muihin Juustoportin tuotteisiin, niin pääset tekemään sen tästä!

Tervetuloa kaikki vastuullisille maito-ostoksille Neste K –asemien ilahduttavan monipuolisiin ruokakauppoihin! PLUSSALOGO2