Neste - kotimaista laatua, sinivalkoista palvelua.

Neste - kotimaista laatua, sinivalkoista palvelua.

Päivitetty 8.5.2020

Suomessa jalostettua laadukasta bensiiniä, dieseliä tai Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä. Tien päällä Sinua palvelee kotimaan laajin huoltoasemaverkosto. 

Kotimaista laatua

Nesteellä tankkaaminen on tae siitä, että moottori käy markkinoiden laadukkaimmilla, suomalaisiin vaihteleviin olosuhteisiin kehitetyillä polttoaineilla. Lue lisää Nesteen polttoaineista täältä.

Neste MY uusiutuva diesel

Neste MY Uusiutuva Diesel™ on ratkaisu pienentää autoilusi hiilijalanjälkeä. Suomen markkinoille 100 % jäte- ja tähderaaka-aineista valmistettu uusiutuva diesel soveltuu kaikkiin diesel-autoihin. Neste MY Uusiutuva Diesel pienentää autoilusi hiilijalanjälkeä keskimäärin 90 %*. Lue lisää suomalaisesta innovaatiosta ja etsi lähin Neste MY -asemasi täältä.

Keskimäärin 90 % pienempi hiilijalanjälki koko polttoaineen elinkaaren ajalta, kun päästöjä verrataan fossiiliseen dieseliin. Elinkaaren aikaisten päästöjen ja päästövähenemän laskentamenetelmät ovat EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan direktiivin II (2018/2001/EU) mukaisia.

Suomen laajin asemaverkosto

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle. Liikenneasemilta löydät palvelut joka lähtöön, jotta matkasi etenee sujuvasti! Neste K ja Neste-asemien verkosto koostuu liikenne-, Express-, sekä raskaan kaluston Truck -asemista. Asemilla on Avainlippu-merkki, joka merkki suomalaisesta työstä. Kiitos kun valitset meidät ja tuet kotimaista osaamista. Suomen laajin asemaverkosto kattaa koko Suomen, Helsingistä Kilpisjärvelle saakka. Kaikki Neste-asemat sijainteineen löydät täältä.

Lataa Neste-äppi ja nauti eduista

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ihmisen tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, joka kerää yhteen lähimmät Neste- ja Neste K -asemat, mobiilimaksamisen sekä monenlaiset edut. Tankkauksen lisäksi voit maksaa Neste-äpillä myös mm. Quick Wash tai Easy Wash -automaattipesut, sekä sähköautosi latauksen! Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta.