Neste K
Neste

Neste

Neste MY uusiutuva diesel on edullisin tapa pienentää hiilijalanjälkeä heti jopa 90 %.

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle erityisesti Suomen kattavimman asemaverkostonsa ansiosta. Nesteen verkosto koostuu liikenne-, automaatti-, express- sekä raskaan kaluston Truck -asemista. Liikenneasemia ovat Neste-liikenneasemat sekä Neste K -asemat. Liikenneasemilla palvelusta vastaavat paikalliset, kokeneet Nesteen kauppiaat.

Lisäksi usealla asemalla voit kätevästi maksaa tankkauksen mobiilisti Nesteen mobiilisovelluksen avulla. Neste-äppi kokoaa yhteen mobiilitankkauksen lisäksi asemien edut, voiteluainesuositukset sekä asemahaun, jonka avulla löydät sinua lähimmän aseman vaivatta. Sovellus on maksuton ja saat sen ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.

Neste MY uusiutuva diesel on ratkaisu tässä ja nyt

Uusiutuvan dieselin valmistajana ja kehittäjänä Neste on maailman suurin. Neste on tuonut Suomen markkinoille 100 % jätteistä ja tähteistä valmistetun Neste MY uusiutuvan dieselin. Neste MY uusiutuva diesel on edullisin tapa pienentää hiilijalanjälkeä heti jopa 90 %. Neste MY uusiutuva diesel maksaa sadalla kilometrillä vain euron enemmän tavalliseen dieseliin verrattuna. Laske, paljonko voisit pienentää autoilusta syntyviä päästöjä tankkaamalla Neste MY uusiutuvaa dieseliä. Arvelemme, että yllätyt. Katso täältä!

Valitse laatu ja kotimainen huippuosaaminen

Neste tuo suomalaisille teille kotimaista huippuosaamista. Nesteen polttonesteet kehitetään ja jalostetaan Porvoon ja Naantalin jalostamoilla ja kaikki tuotteemme ovat suunniteltu vastaamaan maamme vaativia olosuhteita. Kun valitset autoosi Nesteen polttonesteet, voiteluaineet sekä autokemikaalit, valitset tinkimätöntä laatua. Samalla tuet suomalaista työtä ja tuotekehitystä.