Neste

Neste

Puhtaasti Suomessa jalostettua laadukasta bensiiniä, dieseliä tai uusiutuvaa dieseliä.

Kotimaista laatua

Neste on laadukkaiden polttoaineiden edelläkävijä. Neste kehittää jatkuvasti ratkaisuja, jotka ovat puhtaampia ympäristölle ja autolle, ja jotka vievät puhtaasti pidemmälle. Jokainen polttoaine on kehitetty Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Lue lisää Nesteen polttoaineista [täältä.] (https://www.neste.fi/artikkeli/polttoaineet-suomesta-aina-laatu-edella)

Neste MY uusiutuva diesel

Neste on maailman suurin uusiutuvan dieselin tuottaja. Neste MY uusiutuva diesel on valmistettu 100 % jätteistä ja tähteistä. Neste MY on edullisin tapa pienentää autoilijan hiilijalanjälkeä heti jopa 90 %. Lue lisää suomalaisesta innovaatiosta ja etsi lähin Neste MY -asemasi täältä.

Suomen laajin asemaverkosto

Neste- ja Neste K -asemien verkosto koostuu liikenne-, automaatti-, Express- sekä raskaan kaluston Truck -asemista. Suomen laajin asemaverkosto kattaa koko Suomen, Helsingistä Kilpisjärvelle saakka. Kaikki Neste-asemat sijainteineen löydät täältä.

Lataa Neste-äppi ja nauti eduista

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, joka kerää yhteen lähimmät Neste- ja Neste K -asemat, mobiilimaksamisen sekä monenlaiset edut. Tankkauksen lisäksi voit maksaa Neste-äpillä myös Quick Wash -automaattipesut!