Suomalainen Nyhtökaura® villitsee - katso parhaat reseptit

Suomalainen Nyhtökaura® villitsee - katso parhaat reseptit

Suomalainen innovaatio Nyhtökaura® on saavuttanut valtaisan suosion. Nyhtökauraa on laajasti saatavilla K-ruokakaupoista.

Tiesitkö?

Nyhtökaura® on lihan rakennetta ja muistuttava vegaaninen vaihtoehto. Kaurasta, pavuista ja herneestä ekologisesti valmistettu Nyhtökaura® on ympäristöystävällinen valinta. Tuote on suomalaisen Gold&Green -yrityksen innovaatio, jonka ravinto-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa.

Nyhtökaura® sisältää paljon herneproteiinia ja härkäpapuproteiinia, joten se sopii erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille, mutta on hyvä vaihtoehto myös sekasyöjille. Nyhtökauraa® on saatavilla maustamattomana sekä tomaatilla maustettuna. Kausimakuina villitsee Mexico Party Edition, jossa nyhtökauran mukana tulee maustetahna, jolla nyhtökauraan saa rapean pinnan. Nyhtökauraa saa nyt myös kätevästi valmiina pihveinä ja pyöryköinä. Nyhtökaura® on lisäaineeton ja siinä on proteiinia enemmän kuin lihassa tai kanassa.

kuva

Nyhtökaura® ja gluteeni

Nyhtökaura® ei ole gluteenitonta. Valmistaja Gold&Greenin mukaan Nyhtökaura® sisältää <0.1% gluteenia. Raaka-aineet eivät itsessään sisällä gluteenia, mutta ne on prosessoitu myllyissä, joissa on mahdollisesti käsitelty vehnää, ruista tai ohraa.

Nyhtökaurareseptit

Nyhtökaura® sopii hyvin leipien täytteisiin, mutta mainiosti myös vaikka pastakastikkeeseen. K-Ruoka.fista löydät herkullisia nyhtökaurareseptejä jotka maistuvat koko perheelle: