Suomalainen nyhtökaura villitsee - katso parhaat reseptit

Suomalainen nyhtökaura villitsee - katso parhaat reseptit

Uusi suomalainen innovaatio nyhtökaura on saavuttanut valtaisan suosion. Nyhtökauraa on laajasti saatavilla K-ruokakaupoista.

Tiesitkö?

Nyhtökaura on lihan rakennetta ja muistuttava vegaaninen vaihtoehto. Kaurasta, pavuista ja herneestä ekologisesti valmistettu nyhtökaura on ympäristöystävällinen valinta. Tuote on suomalaisen Gold&Green -yrityksen innovaatio, josta on kaavailtu uutta suomalaista vientihittiä maailmalle.

Nyhtökaura sisältää paljon herneproteiinia ja härkäpapuproteiinia, joten se on tervetullut uutuuserityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille, mutta hyvä vaihtoehto myös sekasyöjille. Nyhtökauraa on saatavilla maustamattomana sekä tomaatilla,savupaprikalla ja persiljalla maustettuna. Kausimakuina villitsevät inkiväärin ja limen sekoituksella maustettu nyhtökaura ja mexico party edition, jossa nyhtökauran mukana tulee maustetahna, jolla nyhtökauraan saa rapean pinnan. Nyhtökauraa saa nyt myös kätevästi valmiina pihveinä ja pyöryköinä. Kokeile myös miniburger kit:iä, joka sisältää kaksi miniburgeria!

kuva

Nyhtökaura ja gluteeni

Nyhtökaura ei ole gluteenitonta. Valmistaja Gold&Greenin mukaan nyhtökaura sisältää <0.1% gluteenia. Raaka-aineet eivät itsessään sisällä gluteenia, mutta ne on prosessoitu myllyissä, joissa on mahdollisesti käsitelty vehnää, ruista tai ohraa. Lue lisää gluteenittomasta ruokavaliosta!

Nyhtökaurareseptit

Nyhtökaura sopii hyvin leipien täytteisiin, mutta mainiosti myös vaikka pastakastikkeeseen. Kokeile nyhtökaurapastaa, nyhtökaurawokkia tai nyhtökaura-kookoscurrya. Chili con nnyhtökaura maistuu varmasti koko perheelle. Trendikäs Buddha bowl taas on kulhoruoka, johon kootaan sesongin parhaimmat kasvikset ja nyhtökaura.

Kokeile näitä!

Myös nämä kiinnostavat

Sinua saattaisi kiinnostaa