Burgerimies - mukana menossa K-Market

Burgerimies - mukana menossa K-Market

Päivitetty 24.5.2021

Burgerikeisari Akseli Herlevi lähtee löytömatkalle halki kotimaan etsien täydellisen burgerin reseptiä. K-Marketit palvelevat matkaajaa ympäri Suomen.

K-Market-logo-680x50

Ravintoloitsija Akseli Herlevi lähtee road tripille etsimään täydellisen burgerin salaisuutta mukanaan uskollinen matkakumppani Ossi Lahtinen.

Burgerimies Suomessa –sarjan jokaisessa jaksossa kokataan mitä herkullisimpia burgereita paikallisilla twisteillä. K-Market on siellä missä Burgerimieskin, joten matkan varrella kipaistaan hakemaan raaka-aineita illalliselle lähimmästä oman kylän kaupasta.

Burgerimies fiiliskuva 3 680 x 500

Katso Burgerimiehen seikkailut torstaisin klo 20 Neloselta tai Ruudusta

Jakso 1 torstaina 8.4.

Karjalasta kajahtaa! Burgerimies Akseli Herlevi ja Lahtisen Ossi sahaavat läpi Suomen uusien burgerimakujen perässä. Kiertue käynnistyy Lappeenrannasta, jossa tehdään Jouni Hynysen johdolla oma kantribiisi. Ensimmäisellä etapilla apuna on K-Market Särä.

Jakso 2 torstaina 15.4.

Sahdissa mars! Burgerimies Akseli Herlevi ja Lahtisen Ossi heiluvat Hämeessä sahdin ja peuraburgereiden voimalla. Akseli vaihtaa Padasjoella uimalakkiin ja Ossi kehittää Sysmässä oman krapulamyslin. Oman osansa tarjoaa K-Market Lampinen.

Jakso 3 torstaina 22.4.

Angelin pojat! Burgerimies Akseli Herlevi ja Etelänmies Ossi lähtevät Lappiin selvittämään täydellisen poroburgerin arvoitusta. Suopunki viuhuu tunturissa ja laavusavustettu paisti iskee suoraan ytimeen. Löytyykö täydellisen burgerin aineksia K-Market Petsamontieltä?

Jakso 4 torstaina 29.4.

Liekeissä Inarissa! Akseli ja Ossi aiheuttavat palohälytyksen ravintola Aanarissa. Seuraa muutto lumilinnaan, jossa pärjätään minttukaakaon voimalla. Kaikki johtaa sienten syöntiin, pilkkimiseen ja burgereihin. Kiertueen etapilla mukana K-Market Inari.

Burgerimies fiiliskuva 2 680 x 300

Jakso 5 torstaina 6.5.

Latua Burgerimiehelle! Akseli ja Ossi eksyvät Saariselällä myyttisen Mäntykankaan Teron poro-orgioihin. Kekkereistä toipumiseen tarvitaan koiravaljakkoa, korealaistyyppisiä välipaloja, happea ja kalapuikkoja sekä K-Market Saariselkää.

Jakso 6 torstaina 13.5.

Jäätävää herkuttelua! Akseli ja Ossi majoittuvat Ylläksellä kahden nuoren naisen pyörittämään trendikkääseen boutique-hotelliin. Rankka mutta antoisa Lapin kiertue huipentuu huimaan munakas-battleen! Huipentumia tarjoaa myös K-Market Eelin kauppa.

Jakso 7 torstaina 20.5.

Karhua Kuusamossa! Burgerimies Akseli Herlevi ja Lahtisen Ossi laskeutuvat Lapista kohti etelää. Tankki täytetään Kuusamossa karhulla ja muikuilla. Reseptiin kuuluu myös rallia, Kankkunen ja burgereita sekä K-Market Kuusamo!

Jakso 8 torstaina 27.5.

Pannkaka show. Akseli ja Ossi seilaavat Ahvenanmaalle. Purjeet pullistuvat, kun pöytään isketään pannukakut, pekonigini ja maailman suurin suurin schnitzel. Kirveelläkin on töitä ennen kuin SMASH-burgeri on pinossa.

Jakso 9 torstaina 3.6.

Kyläsepät Loviisassa. Akseli ja Ossi takovat sepän pajassa työkaluilleen markkinarakoa. Tuhti kalaburgeri ja rysäpyynnin harjoittelu ammattikalastajan ohjeilla antavat perspektiiviä terassikautta varten.

Jakso 10 torstaina 10.6.

Helsingin herrat. Akseli ja Ossi palaavat kotiin pitkältä burgerikiertueelta. Kansa vaatii stadionkeikkaa, joten pojat elvytetään vielä kerran kokkauskuntoon ja loppu on kanburgerihistoriaa.

Kipaise K-Marketissa ja kokoa oma Naughty BRGR

KM Naughty brgr artikkelikuva 680x400

Näillä Naughty BRGR -tuotteilla luot täydellisen hampurilaisen! Akseli Herlevin kehittämän tuotesarjan sämpylöillä, pihveillä, juustoilla ja muilla tuotteilla syntyy paras burger ikinä. Saatavilla vain K-kaupoista!

Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja koosta parhaan burgerin ainekset vaikka suoraan kotiovelle näistä tuotteista:

Lisää Naughty BRGR -tuotteita ja -reseptejä täällä.