Oman kylän kauppa
Halloween-juhlahumua kotoa käsin! Näin luot hirveän hyvän juhlapäivän

Halloween-juhlahumua kotoa käsin! Näin luot hirveän hyvän juhlapäivän

Lokakuun pimeät syysillat luovat erinomaisen tunnelman kotona vietettävään juhlaan. Nämä koristelut ja tarjottavat onnistuvat yksin, kaksin tai koko perheen kesken!

K-Market-logo-680x50

Kurpitsajuhlan eli halloweenin viettäminen ei vaadi suuria juhlia ja isoa budjettia. Oman kylän kaupasta saatavilla aineksilla ja vilkkaalla mielikuvituksella tämän vuoden halloween on kotoisampi kuin koskaan!

Kurpitsasta kodin lyhty

Kurpitsojen kaivertaminen on yksi perinteisimmistä halloweenin elementeistä. Kokoja ja muotoja löytyy erilaisia, joista pystyy varioimaan omansa. Vain luovuus on rajana! Kurpitsoja on olemassa niin syötäviä lajikkeita kuin koristekurpitsoita, joita käytetään nimenmukaisesti pelkästään koristetarkoituksiin. Sisältä kaivettavat siemenet sopivat moniin kurpitsaresepteihin ja yksi simppeli tapa on paahtaa niistä terveellinen herkku keiton koristeeksi tai salaattiin. Katso tästä ohje kaivertamiseen.

Kurpitsan kaiverrus

Hirveän hyvät syötävät

Mitä olisikaan juhla ilman maittavia tarjoiluja? Oreo-keksit taipuvat moneen karmeaan tarjottavaan, kuten aavepalloihin ja lepakkotikkareihin. Mikä näistä resepteistä on sinun suosikkisi?

halloweenkarkit_haamubanaanit

Halloween-tarjoiluissa saa luvan kanssa keksiä karmeimmat hahmot tarjottavaksi, mutta mikäli ideat ovat vähissä, nappaa parhaat palat täältä. Oiva puuha myös lapsille!

Halloween-leikit lapsille ja lapsenmielisille

Juhlahumuun sopii erilaiset ohjelmanumerot, joita voi leikkiä niin lasten kuin koko perheen kesken. Halloweenin teemaan sopivat esimerkiksi lastenkutsuilta tuttu Aasinhäntä-leikki, mutta Halloween-versiolla. Tässä versiossa aasin voi korvata esimerkiksi haamulla!

192_askartele_hauska_halloween-naamari_620_5

Kasvomaalaus ja aarrejahti ovat aina hittejä, mutta onko monsterikeilaus tuttua? Katso ohjeet ja lisäideat täältä.

Helpot koristeet tunnelman takuuksi

Löytyykö kotoa kartonkia, saksia tai esimerkiksi teippiä ja koristesilmiä? Nämä helpot askarreltavat ehtii tekemään tarvittaessa vasta juhlapäivänäkin, eikä aiempia koristelutaitoja vaadita. Lepakot, hämähäkit, haamut ja pöytäkoristeet onnistuvat pienempienkin askartelijoiden kanssa. Onko joku näistä koristeista tänä vuonna teidän koristeluissa?

halloween_askartelu_lyhty