Oman kylän kauppa
Himangan keskiössä kauppias

Himangan keskiössä kauppias

K-Market Himangan kauppias Katri saa kiitokseksi laajasta toiminnastaan kukkia ja villasukkia.

K-Market-logo-680x50

"Tätä työtä tehdään rakkaudesta"

"Kauppamme täällä Himangassa on ollut sukumme hallinnassa satakunta vuotta, ja olen kauppias jo neljännessä polvessa."

Kun Himanka liitettiin Kalajoen kaupunkiin, monia palveluja on vähennetty. Haluan omalta osaltani olla vaikuttamassa siihen, että Himanka säilyy elinvoimaisena ja palveluita edelleen löytyy täältä kyliltä. Meiltä saa Schenkerin, Matkahuollon ja Postin palveluita. Uutena meillä on nyt myös paljon toivottu verkkokauppa. Vaikka Himanka on pieni kylä, sivukyliä on aika laajalla alueella. Kuljetamme ruokaa tilaajille kotiin. Vanhukset ovat erityisen lähellä sydäntäni. Meillä on asiakkaita, jotka ovat käyneet tässä samassa kaupassa jopa neljäkymmentä vuotta. He ovat kuin omaa perhettä ja niin läheisiä, että toisille vien jopa joulukukan. Haluan tukea myös nuoria ja otan mielelläni heitä harjoitteluun kauppaan, aina kun on joku työelämään tutustuminen tai muu vastaava. Olen sitä mieltä, että mitä lähempänä nuoret pitää, sitä paremmin he käyttäytyvät.

KM Katri Jukkola fiiliskuva

Toimimme myös VoKo ry:n eli Voimaa Kokemuksesta -yhdistyksen yhteistyökumppanina lahjoittamalla heidän käyttöönsä ylijäämäruokia. Kerran kuukaudessa yhdistyksen vapaaehtoiset järjestävät seurakuntatalolla mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Ruokajengin. Silloin valmistetaan ruokaa ryhmissä ja nautitaan yhdessä valmis ateria.

Paikallisen Lions Clubin kanssa yhteistyössä ruokakeräyksiä vähävaraisille perheille. Asiakkaat voivat ostaa kuivaelintarvikkeita lahjoitettavaksi ja jättää ne tänne kauppaan edelleen toimitettavaksi. Himangan Lions Club jakaa niitä sitten eniten tarvitseville Kalajoen sosiaalitoimen puolesta.

Teen tätä hommaa rakkaudesta työhön ja asiakkaista välittäen. Tätä ei voi tehdä vain rahasta. Olen saanut tekemisistäni runsaasti hyvää palautetta. Ihan konkreettisesti muun muassa kukkia, villasukkia ja leivonnaisia. Paras kiitos on kuitenkin se, kun asiakas taas tulee ja avaa kaupan oven."