Oman kylän kauppa
Jos ei löydy, niin hommataan

Jos ei löydy, niin hommataan

Jos suosikkituote ei vielä löydy oman kylän kaupasta, kerro toiveesi asiakaspalautelomakkeen avulla – kauppias ja muu K-Marketin väki toteuttavat toiveet parhaansa mukaan!

K-Market-logo-680x50

Jos joku suosikkituotteesi puuttuu, kerro se meille

Erityisherkku viikonlopun illanistujaisiin? Uusi kasvisvaihtoehto päivälliselle? Paikallisen tuottajan leipä aamiaispöytään? Tiesithän, että voit toivoa tuotetta kaupan hyllylle? Kauppias ja kaupan henkilökunta toteuttaa toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Haluamme palvella kylän ja korttelin asiakkaita ja asukkaita mahdollisimman monia tuotetoiveita toteuttamalla. Tehdä kaupoistamme entistä parempia palautteen kautta. Kenties joku muukin ilahtuu juuri sinun toiveestasi oman kylän kaupan hyllyllä.

Toivo tuotetta kauppaan miten ja milloin vain: nykäise asioidessasi henkilökuntaa hihasta, lähetä viesti kaupalle somessa tai asiakaspalautelomakkeen avulla. Lomaketta käyttämällä saat kauppiaan vastauksen toiveen toteutumisesta ja aikataulusta, kun jätät yhteystietosi.

KM jos ei loydy niin hommataan kmfi kuvituskuva 680x400

Kaupan some seurantaan

Monella K-Marketilla on oma Facebook- tai Instagram-tili käytössään, minkä kautta voit esittää oman toiveesi. Sivullaan kaupat kertovat usein tuotemaistatuksista ja sesonkituotteiden saatavuudesta – kenties uusi lempituotteesi löytyy uutuuksien joukosta?

Tässä muutama esimerkki kauppojen julkaisuista toiveisiin liittyen:

Valikoimatoive KM Heinolantori

Valikoimatoive KM Härkäpakari

K-Market-ketjun Facebook-sivua seuraamalla pääset mukaan koko ketjun kampanjoihin ja ruokavinkkeihin vastuullisuustekoja unohtamatta.

Mitä sinä toivoisit valikoimaan?

Rekisteriseloste