Oman kylän kauppa
Kälviän kauppiaat liikuttavat kyläläisiä

Kälviän kauppiaat liikuttavat kyläläisiä

K-Market Kälviän kauppiaat Minna ja Patrik Vähähyyppä pitävät sydämen asiana sitä, että saavat kälviäläiset liikkeelle.

K-Market-logo-680x50

"Haluamme liikuttaa ihmisiä"

K-Market Kälviän kauppiaat Minna ja Patrik Vähähyyppä pitävät sydämen asiana sitä, että saavat kälviäläiset liikkeelle.

”Tykkäämme järjestää tapahtumia ja liikuttaa ihmisiä, tuoda heitä yhteen ja pitää siten kylää vireänä. Haluamme palvella ja luoda kyläläisille lämpimän tunnelman ja mukavan kohtauspaikan. Se on meille ihan sydämen asia.

Koitamme tarjota monenlaista hauskaa tekemistä mahdollisimman monelle – ihan kaikki ovat tapahtumiin tervetulleita. Meillä itsellä on lapsia, joten on tietysti mukavaa, että olemme saaneet liikkeelle varsinkin lapsiperheitä.

Vuosien varrella olemme olleet puuhaamassa monenlaisia tapahtumia. Laskiaisena kaupan pihassa on pidetty mäenlaskukilpailut ja pääsiäisenä on ollut pääsäismunajahti. Kyläkauppapäivä kesällä bingoineen kaikkineen on ollut pidetty tapahtuma, ja syksyllä olemme järjestäneet tosi suositut halloween-juhlat. Viime kerralla satakunta lasta oli pukeutuneena halloweenteeman mukaan. Ja sitten heidät kuvattiin.

Vähähyyppä Minna ja Patrik 2019 fiiliskuva

Jouluna meillä on tapana tarjota kaikille asiakkaille joulupuuroa ja joulupukki ja joulumuori tulevat kaupalle käymään. Viime kesänä, valtakunnallisena saunapäivänä, järjestimme yhdessä paikallisen ILO Irti Ry:n kanssa saunatapahtuman. Toimme saunan keskelle kylää, ja yli 50 saunojaa kävi siinä kylpemässä viiden euron saunamaksulla. Kertyneet varat lahjoitimme syöpäjärjestölle. Tuntuu, että syöpä koskettaa tänä päivänä niin monia.

Olemme harrastaneet myös pientä paikallista auttamista ja huomioimista – muun muassa lahjoittaneet heijastinliivejä ja heijastimia paikallisille ykkösluokkalaisille ja päiväkodeille.

Kälviä on pieni kylä, jossa ei paljon tapahdu, joten nämä meidän tapahtumat on otettu innostuneesti vastaan.

Viime syksynä tehdyn asiakaskyselyn mukaan olimme Suomen seitsemänneksi paras K-Market. Asiakaspalaute on meille tosi tärkeää, sillä sen myötä voimme kehittyä. Olemme saaneet kiitosta muun muassa heittäytymisestä. Että emme ole liian vakavia ja kaavoihin kangistuneita. Että luomme yhteisöllisyyttä ja olemme asiakkaillemme paras, palvelevin ja sydämellisin lähikauppa.”

”K-Market Kälviällä on Suomen paras henkilökunta!”, kommentoi asiakas.