Oman kylän kauppa
Nappaa kesäeväs

Nappaa kesäeväs

Kesällä on lupa hieman hassutella ja ottaa rennosti! Oman kylän jäätelö- ja kesäeväskauppa palvelee sinua ympäri Suomen.

K-Market-logo-680x50

Kun alkaa tehdä mieli jätskiä, on saatava jätskiä. Sama koskee oikeastaan kaikkia ihania kesään kuuluvia eväitä. Silloin on ihan parasta, kun lähellä on aina oman kylän kauppa: Suomen lähin jätski- ja kesäeväskauppa. Sinne kipaisemalla pääsee kesän makuun koska tahansa – voi vaan heittäytyä hetkeen ja kesään.

Toukokuun parhaat eväät

Aloita kesän vietto maan maistuvimmilla eväillä! Marabou suklaakeksit, Malaco Mini makeispussit, Estrella-perunalastut ja uusi Pirkka Amppari-virvoitusjuoma eivät jätä ketään kylmäksi!

Tiesitkö, että kestohitti Amppari-jäätelöä on saatavilla myös virvoitusjuomana ja karkkeina? Lisäksi mehujäitä on saatavilla myös monipakkauksena, koska jaettu makunautinto on kesän paras ilo! Ötökkäperheen uutuustuotteet ovat osa vuoden kovimpia uutuuksia, lue lisää ja löydä uusi suosikkisi.

Oman kylän kaupasta kaikkeen grillailuun

Grillaaminen onnistuu niin pienellä kertakäyttöisellä kuin isolla grillillä. Oli valintasi sitten sähkö- tai kaasugrilli, löytyy K-Marketista raaka-aineet ja tarvikkeet joka makuun. Kevyttä grilliruokaa ja lisukkeita saa kasviksista, joihin ohjeet ja valmistusvinkit löydät täältä.

Grillatut halloumi-vesimelonivartaat 680

K-Marketissa ympäri Suomea asioiva Akseli Herlevi on suunnitellut kymmenen parasta burgeria, joista on vaikea valita parasta. Niihin sopii paremmin kuin hyvin Naughty BRGR -tuotteet, jotka on saatavilla vain K-kaupoista. Mikä burgereista valmistuu sinun grillissäsi? Katso reseptit täältä. Mikäli Burgerimies-sarja on uusi tuttavuus, klikkaa lisätietoja täältä.

Ateria ei ole mitään ilman jälkiruokaa, johon paras väline on tietysti grilli. Raaka-aineiksi sopivat täydellisesti tuoreet sesongin raaka-aineet, jotka jo sellaisenaan menevät raikkaasta jälkiruoasta. Katso ideat kevyisiin ja tuhdimpiin jälkkäreihin täältä.

Ulkona puistossa tai rannalla ruokailu vaatii kevyet välineet, jotka löytyy K-Marketista. Pirkka Eko-kertakäyttövälineet ovat 100 % kompostoituvia. Kevyttä myös luonnolle!

Minkä sinä nappaat kesäevääksi?