Oman kylän kauppa
Vaikuta kaupan valikoimaan

Vaikuta kaupan valikoimaan

Puuttuuko oman kylän tai korttelin K-Marketista lempituotteesi? Esitä toive kauppiaalle ja vaikuta valikoimaan!

K-Market-logo-680x50

Lempiherkku viikonlopun illanistujaisiin? Uusi kasvisvaihtoehto illalliselle? Paikallisen tuottajan leipä aamiaispöytään? Oman kylän kaupasta totta kai! Vaikuta oman K-Marketisi valikoimaan esittämällä tuotetoiveesi omalle K-Marketillesi.

Me K-Marketilla arvostamme palautetta, jotta voimme kehittää kauppojamme entistä paremmiksi. Haluamme palvella kaupan asiakkaita asukkaiden toiveiden mukaisesti ja samalla tukea pien- ja lähituottajia. Jokainen asiakas on erilainen ja kenties joku muukin ilahtuu juuri sinun tuotetoiveestasi oman kylän kaupan hyllyllä.

Voit pyytää toivomaasi tuotetta asioidessasi K-Marketissa suoraan kauppiaalta tai kaupan henkilökunnalta.

Toinen kätevä tapa toivoa tuotetta valikoimaan on lähettää toive suoraan kaupalle asiakaspalautelomakkeen kautta. Muista jättää lomakkeelle yhteystietosi, mikäli haluat kauppiaalta vastauksen tuotetoiveen toteutumiseen ja aikatauluun.

Kaupan some seurantaan

Monella K-Marketilla on oma Facebook- tai Instagram-tili käytössään, minkä kautta omia toiveitaan myös pystyy esittämään. Kaupat usein kertovat sivullaan tuotemaistatuksista ja sesonkituotteiden saatavuudesta, kenties uusi lempituotteesi löytyy uutuuksien joukosta?

Tässä muutama esimerkki kauppojen julkaisuista toiveisiin liittyen:

Toivelista

Valikoimatoive

K-Market-ketjun Facebook-sivua seuraamalla pääset mukaan koko ketjun kampanjoihin ja ruokavinkkeihin vastuullisuustekoja unohtamatta.

Miten sinä vaikuttaisit valikoimaan?