Omanlaista joulua!

Omanlaista joulua!

Yksi rakastaa joulusiivousta, toinen haaveilee joulupizzasta. Kolmas viettää joulunsa perinteitä noudattaen. Tapoja joulunviettoon on monia - kaikki erilaisia, kaikki yhtä rakkaita!

K-Market-logo-680x50

Joulu on vuoden onnellisinta aikaa, mutta silti moni meistä stressaa juhlavalmisteluja. Entä jos antaisitkin itsellesi lahjaksi omanlaisen joulun? Aloita valmistelut vuoden leppoisimpaan juhlaan toivomalla suosikkituotettasi omaan lähikauppaan. Joulun aika on kiireistä, mutta onneksi helpot ja nopeat valmistelut löytyvät yhtä läheltä kuin lähin K-Market!

Joulun muotoja ja makuja

Ilahduta joulun alla hauskoilla ja näyttävillä tarjoiluilla! Korosta omaa persoonallisuuttasi hauskoilla pipareilla tai loihdi joulun kunniaksi näyttävä pizzakuusi suosikkitäytteilläsi. Yksinkertaisistakin resepteistä ja ruoista saa helposti jouluisia ja näyttäviä tarjottavia.

Lue artikkeli
Tapoja joulunviettoon on monia - kaikki erilaisia, kaikki yhtä rakkaita!
Kerro tuotetoiveesi kauppiaallesi ›

Tex Mex -pikkujoulut!

Tex Mex -kestit lämmittää joulumieltä! Kutsu ystävät koolle ja järjestä hauskat pikkujoulut.

Lue artikkeli

Tuunaa valmiit joululaatikot gourmet-kuntoon!

Kaikkea ei joulun alla ehdi, eikä tarvitse tehdä itse. Kaupan valmislaatikot helpottavat kotikokin urakkaa. Ripaus mausteita ja tilkka kermaa, niin valmislaatikot muuntuvat hetkessä gourmet-kuntoon!

Lue artikkeli

Poimi joulun herkut!

Loppuivatko piparit? Paloiko glögi pohjaan? Onneksi K-Market on lähellä! Palvelemme myös juhlakaudella.

Katso oman kauppasi aukioloajat

Omanlaisia joulupöytiä!

Omanlaisia suosikkeja joulupöytään!