Omanlaista joulua!

Omanlaista joulua!

Yksi rakastaa joulusiivousta, toinen haaveilee joulupizzasta. Kolmas viettää joulunsa perinteitä noudattaen. Tapoja joulunviettoon on monia - kaikki erilaisia, kaikki yhtä rakkaita!

K-Market-logo-680x50

Joulu on vuoden onnellisinta aikaa, mutta silti moni meistä stressaa juhlavalmisteluja. Entä jos antaisitkin itsellesi lahjaksi omanlaisen joulun? Aloita valmistelut vuoden leppoisimpaan juhlaan toivomalla suosikkituotettasi omaan lähikauppaan. Joulun aika on kiireistä, mutta onneksi helpot ja nopeat valmistelut löytyvät yhtä läheltä kuin lähin K-Market!

Joulun muotoja ja makuja

Ilahduta joulun alla hauskoilla ja näyttävillä tarjoiluilla! Korosta omaa persoonallisuuttasi hauskoilla pipareilla tai loihdi joulun kunniaksi näyttävä pizzakuusi suosikkitäytteilläsi. Yksinkertaisistakin resepteistä ja ruoista saa helposti jouluisia ja näyttäviä tarjottavia.

Lue artikkeli
Tapoja joulunviettoon on monia - kaikki erilaisia, kaikki yhtä rakkaita!
Kerro tuotetoiveesi kauppiaallesi ›

Joulutrendit 2018

Jouluna pöydät notkuvat herkkuja, ja perinteisten jouluruokien vieressä on tilaa uusillekin tulokkaille. Miltä kuulostaa hedelmäiset maut suolaisissa jouluruoissa, sopivasti överiksi vedetyt kakut tai lumihiutaleen muotoon kieputettu joulutorttu? Tältä näyttää trendikkäin joulupöytä vuonna 2018!

Lue artikkeli

Tuunaa valmiit joululaatikot gourmet-kuntoon!

Kaikkea ei joulun alla ehdi, eikä tarvitse tehdä itse. Kaupan valmislaatikot helpottavat kotikokin urakkaa. Ripaus mausteita ja tilkka kermaa, niin valmislaatikot muuntuvat hetkessä gourmet-kuntoon!

Lue artikkeli

Lämpöä talveen glögistä ja kuumista juomista

Ilman viiletessä erilaiset kuumat juomat toimivat erinomaisesti esimerkiksi juhlien maljajuomaksi perinteisen kuohuviinin sijaan. Erityisesti kuuma, mausteinen glögi on tietysti hitti joulunaikaan. Itse tehdyn glögin huumaava tuoksu hurvaa vieraat heti heidän astuessaan eteiseen. Äläkä tyydy tavanomaiseen, vaan mausta glögi rohkeasti mielesi mukaan!

Lue artikkeli

Loppuivatko piparit? Paloiko glögi pohjaan? Onneksi K-Market on lähellä! Palvelemme myös juhlakaudella.

Katso oman kauppasi aukioloajat