Omanlaista joulua!
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Joulun muotoja ja makuja

Joulun muotoja ja makuja

Miltä näyttää sinun joulusi? Ilahduta joulun alla hauskoilla ja näyttävillä tarjoiluilla. Jouluiset muodot saavat myös arkiset ruoat tuntumaan juhlavilta.

K-Market-logo-680x50

Vietä joulua oman makusi mukaan! Korosta omaa persoonallisuuttasi hauskoilla pipareilla tai loihdi joulun kunniaksi näyttävä pizzakuusi suosikkitäytteilläsi. Yksinkertaisistakin resepteistä ja ruoista saa helposti jouluisia ja näyttäviä tarjottavia!

Hedelmäjoulukuusi on kaunis tarjottava

Hauskan hedelmäkuusen valmistat kätevästi esimerkiksi tuoreesta ananaksesta. Leikkaa ananaksen kuoret pois. Leikkaa myös hedelmän alaosa suoraksi jotta se on tukeva. Veistä hedelmä hieman kapeammaksi ylhäältä, jotta saat siitä joulukuusen muotoisen. Käytä hedelmien kiinnittämiseen coctailtikkuja. Toinen hyvä alusta kuuselle on askartelukaupasta saatavat styroksiset kartiot. Käytä kuusen koristeena hedelmiä jotka eivät tummene, esim. melonia, viinirypäleitä, kiiviä ja ananasta. Omena ja päärynä tummuvat hetkessä eikä kuusi näytä raikkaalta.

K-Market hedelmakuusi-680x638

Juuston ystävän joulukranssi

Kaunis juustokranssi on näyttävä ja herkullinen juhlapöydän koriste. Asettele pyöreälle vadille suosikkijuustojasi ja taiteile joulun kaunein kranssi! Katso lisää vinkkejä syötävään kranssiin täältä >>

K-Market Juustokranssi 680x400

Hauskat uimaripiparit

Kuuluuko pipareiden leipominen jouluusi? Sydämien, tähtien, possujen ja erilaisten hahmojen lisäksi ideoita pipareihin voi hakea vaikkapa omista harrastuksista. Esimerkiksi veikeät uimaripiparkakut vievät ajatukset uima-altaan reunalle.

K-Market Joulu 680x400

Kuusipizza ei maistu puulta

Pizzaa jouluna? Miksi ei! Jouluna saa syödä omaa lempiruokaa. Jouluista tunnelmaa pizzaan saa hauskoilla jouluisilla muodoilla. Kokeile leipoa pizza esimerkiksi kuusen muotoon. Koristele pizzapuu mieluisilla täytteillä ja kruunaa näyttävä herkku esimerkiksi paprikasta leikatulla tähdellä. Helpon italialaisen pizzapohjan ohjeen löydät täältä >>

K-Market-Pizzakuusi 680x500

Helpot ja sympaattiset porokeksit onnistuvat myös poropeukaloilta!

Eikö leipominen ole sinun juttusi? Jouluiset tarjottavat onnistuvat helposti myös valmiista aineksista. Esimerkiksi Filipinos-kekseistä saa hauskat Petteri Punakuono -keksit, kun sijoitat punaisen marjan, namin tai kirsikan keksin koloon nenäksi. Sarvet tehdään pienistä pretzel-kekseistä, jotka voi kiinnittää sulatetulla suklaalla. Silmät porokaveri saa valkoisesta sokerikuorrutteesta, jonka voi joko ostaa valmiina tai tekaista itse (katso pikeerin ohje täältä). Vain luovuus on rajana! Syntyisikö valkosuklaisista kekseistä ja pastilleista vaikkapa jääkarhu poron seuraksi?

K-Market-porokeksit-680