Onnen eväitä
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Onnen eväitä

Onnen eväitä

Ruokaan liittyy tunteita, hetkiä, henkilöitä ja muistoja. Eväitä, jotka lohduttavat, ihastuttavat ja tuovat hymyn huulille.

K-Market-logo-680x50

Ruoka on enemmän kuin vatsantäytettä. Se on läsnä arjessa ja juhlassa. Elämän käännekohdissa, pienissä ja suurissa. Meillä kaikilla on omia rakkaita ruokamuistoja. Näitä onnen eväitä me kuljetamme mukanamme läpi elämän.

Ja näitä onnen eväitä tarjoaa lähes 800 K-Marketia ympäri Suomen.

Kerro oma tarinasi lähikaupastasi >>

Me kysyimme teiltä ruokaan liittyviä muistoja. Saimme tarinoita, jotka osoittivat ounastelumme oikeiksi - ruokaan liittyy voimakkaita muistoja ja maut voivat siivittää takaisin rakkaisiin muistoihin.

Katso sydämellinen tarina kolmesta makumuistosta.

Katso koko video

Lossimatkan kohokohta - nakit termarissa

Kylmän ja kolean ratsastusreissun palkinto on rakkaudella tehdyt lämpimät eväät lossissa. Isän ja tyttären yhteisiin muistoihin siivittää keitetyt nakit ja lämmin glögi.

Katso mieltälämmittävä tarina ›

Äidin vispipuuro

Kun siskokset olivat pieniä, oli monen päivän kohokohta äidin tekemä ihanan kuohkea vispipuuro. Puolukat poimittiin usein äidin kanssa ja valmis vispipuuro nautittiin koko perheen voimin saman pöydän ääressä. Kissakin söi lattialla omia ruokiaan. Vispipuuroon yhdistyy rakas äidin muisto.

Tutustu koskettavaan ruokamuistoon ›
"Usein viikonloppuisin mieheni tekee lämpimiä voileipiä ja se on luksusta"
Onni on lämmin herkkuleipä ›

Onni on isoäidin lihapullat

Neljän sukupolven ajan ovat herkulliset lihapullat tuoneet perheen yhteen pöytään. Jo automatkalla vesi herahti kielelle, kun tiesi isoäidin lihapullien odottavan määräänpäässä. Isoäidin lihapullat maistuvat paremmilta kuin mikään muu. Niiden salainen ainesosa on maun ja muistojen liitto.

Katso kuinka perhe yllätti isoäidin ›

Mummolan rakkaimmat ruoat

Millaisia makumuistoja sinulla on lapsuutesi mummolasta? Ehkäpä mieleesi nousee pihalla nautitut metsämansikkamaidot, saunan jälkeen syöty lihamureke, kotitekoiset karjalanpiirakat tai mummon mustikkapiirakka kylmän maitolasillisen kera.

Palaa mummolan makuihin ›