Ostamillasi Pedigree, Whiskas ja Sheba tuotteilla tehdään hyvää.

Ostamillasi Pedigree, Whiskas ja Sheba tuotteilla tehdään hyvää.

Löytöeläimet, ja etenkin kodittomat kissat, ovat Suomessa iso eläinsuojeluongelma.

Pedigree, Whiskas ja Sheba lahjoittavat tulevana vuonna 2021...

...jokaista 1.9.-4.10.2020 ostettua tuotetta vastaan aterian tuhansille kodittomille kissoille ja koirille Suomessa. Tämän lisäksi Pedigree, Whiskas ja Sheba lahjoittavat 10 000 euroa Suomen eläinsuojeluyhdistykselle (SEY) ja sen eläintaloille eläinsuojelutyöhön.

Löytöeläimet, ja etenkin kodittomat kissat, ovat Suomessa iso eläinsuojeluongelma. Arviolta kymmeniätuhansia lemmikkieläimiä jää Suomessa vuosittain kodittomaksi. Viime vuosien aikana varsinkin villiintyneiden, niin sanottujen populaatiokissojen, määrä on lisääntynyt alueellisesti.

Lahjoituksille on suuri tarve. Arviolta 20 000 kissaa hylätään joka vuosi, ja vain puolet niistä päätyy löytöeläintaloihin. Yhdessä teidän kanssanne meillä on mahdollisuus auttaa löytöeläintaloja ja järjestöjä, kuten TESY:ä Turussa, antamaan kissoille paremman elämän.

SEY:n työ kodittomien kissojen puolesta

Suurin osa SEY:n jäsenyhdistyksistä auttaa ja sijoittaa löytöeläimiä uusiin koteihin. Osalla jäsenyhdistyksistä on oma löytöeläintalo, kun taas toisilla yhdistyksillä kodittomat eläimet asuvat sijaiskodeissa. Yhdistykset loukuttavat, rokottavat, leikkauttavat, tunnistusmerkitsevät ja hoitavat eläimiä sekä etsivät niille uusia koteja. Tämä pääosin vapaaehtoistoiminnan avulla tapahtuva työ pelastaa vuosittain tuhansia eläimiä.

Lue lisää siitä, miten voit auttaa!

Tutustu lisää Pedigree, Whiskas ja Sheba tuotteisiin.