Pääsiäisen karkkiherkut

Pääsiäisen karkkiherkut

Pääsiäisen pyhinä ja erityisesti pääsiäisviikon käynnistävänä palmusunnuntaina herkutellaan monin tavoin. Suklaamunat ja muut pääsiäisen karkit ovat pienten pääsiäisnoitien mieleen. 

Järjestä aarrejahti lasten iloksi

Pääsiäspyhien kunniaksi järjestetty aarrejahti on taattu hitti pikkuväen joukossa. Piilota makeilla herkuilla täytetyt pikkupussukat eri puolille taloa ja askartele aarrejahtiin kartta.

Pirkka karuselli-makeispussista riittää värikkäitä hedelmäkarkkeja useammallekin herkkusuulle. Myös kuivatut hedelmät ovat maistuvia pikkuherkkuja, vaikka kuulostavatkin ihan terveysruoalta. Esimerkiksi Pirkka valkosuklaabanaanilastut ja Pirkka suklaarusinat  katoavat nopeasti parempiin suihin.

Kaikista pienimpien lasten pääsiäisherkuiksi voi hankkia vaikka pieniä Pirkka-rusinapaketteja. Hieman vanhemmille lapsille sopivat myös erilaiset pähkinät, kuivatut hedelmät, suklaapatukat ja tikkarit. Hedelmistä kannattaa kokeilla eksoottisia ja uusia makuja sekä makeita marjoja.

Herkutkin voi koristella persoonallisesti

Pääsiäisen ykkössuosikkeja iästä riippumatta ovat tietysti pienet ja isot suklaamunat. Isommasta suklaamunapussista riittää useammalle herkuttelijalle. Lue miten raatimme arvioi tämän pääsiäisen suklaamunat sekä katso miten syntyy hittiresepti töhnämunat!

Pirkan erilaisista makeisista, kuten Tähtikaruselli-pussista, voi kääräistä karkkeja sellofaaniin pieniksi, värikkäiksi irtokarkkipusseiksi. Muitakin herkkuja voi tehdä persoonallisen näköisiksi koristelemalla niitä pääsiäistoivotuksin, sulin ja nauhoin.

Virpomisherkkuja

Sinua saattaisi kiinnostaa