Pääsiäisen söpöt tipumunat
Päivitetty 6.2.2018
Ovatko paholaisen munat ja marmoroidut munat jo tuttuja pääsiäisen kananmunaherkkuja? Nyt tehdään söpöjä tipumunia!
Näin syntyvät pääsiäisen söpöimmät tipumunat
- Keitä munat koviksi eli noin 10 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori munat.
- Leikkaa munien pohjasta viipale pois, jotta saat keltuaisen näkyviin. Irrota keltuaiset. Varo, etteivät valkuaiset halkea. Leikkaa munista myös "hatut" pois.
- Hienonna keltuaiset. Sekoita majoneesia keltuaisten joukkoon sen verran, että saat jämäkän, mutta pursotettavan massan. Mausta seos, sinapilla, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella cayennepippuria.
- Pursota keltuaisseosta munien sisälle ja tipujen pääksi. Paina "hattu" pursotuksen päälle.
- Leikkaa porkkanasta nokat ja jalat, asettele mustapippurit silmiksi.