Kuppikakut pääsiäisasussa – 5 hauskaa koristeluideaa

Kuppikakut pääsiäisasussa – 5 hauskaa koristeluideaa

Päivitetty 6.2.2023

Kata pääsiäisen herkkupöytään juhlaan sopivia kuppikakkuja! Pääsiäismuffinit koristellaan luovasti, ja niistä nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin!

Pääsiäinen on pullollaan valoa ja värejä: kevätaurinkoa, vehreää rairuohoa, tuoksuvia narsisseja sekä pehmoisia pajunkissoja. Vietä ihanaa kevään juhlaa herkuttelemalla värikkäillä muffineilla. Koristelu onnistuu helposti karkki- ja leivontahyllystä löytyvillä tarveaineilla.

1. Minikuppikakut munakennossa

Käytä pohjana raikkaan limettisten Magnolian kuppikakkujen ohjetta ja anna luovuutesi kukkia! Hauska tapa tarjoilla kuppikakkuja pääsiäisen kahvipöydässä on asetella valmiit kakut tyhjiin munakennoihin. Tee kuppikakut pieniin Dr. Oetker Mini Cupcake -vuokiin. Ripottele kuorrutuksen pinnalle värikkäitä hedelmäströsseleitä!

Minimuffinit munakennossa (680 x 298)

2. Pääsiäismuffinit

Helpoin tapa saada väriä ja pääsiäisfiilistä muffinsseihin on koristella ne suklaamoussella ja pääsiäismunilla. Voit käyttää koristelussa myös muita pääsiäiskarkkeja. Muffineissa maistuu ihana appelsiinin maku. Kokeile tätä helppoa reseptiä!

Pääsiäismuffinit 2015

3. Pikkutipujen kuppikakut

Tipi-tii! Koristelemuffinit pikkuisilla pääsiäistipuilla sekä vihreällä strösselillä. Tee tiput keltaisista pääsiäismunista, -rakeista tai keltaisesta sokerimassasta. Piirrä tipulle silmät sulatetulla suklaalla ja nokka punaisella elintarvikevärillä. Pursota kuorrutus matalaksi renkaaksi kuppikakun pinnalle, ripottele päälle vihreää strösseliä ja asettele kolme pikkutipua keskelle.

Tipukuppikakut (680 x 298)

4. Pääsiäisen makein lammas

Päästä luovuutesi valloilleen koristelemalla kuppikakuista lampaita! Kiinnitä kuorrutteeseen minivaahtokarkkeja. Tee lampaalle salmiakkikarkista pää, johon saat silmät pursottamalla pienen nokareen kreemiä ja painamalla pätkän lakunauhaa silmän keskustaksi. Tee lakunauhasta myös lampaan häntä ja korvat.

Lammaskuppikakut (680 x 298)

5. Syötävän suloiset pupumuffinit

Tuunaa muffineista syötävän suloisia pääsiäispupuja korvilla, nenällä ja silmillä. Muffinssit saavat makua suklaasta ja niiden sisältä paljastuu yllätys. Tee korvat leikkaamalla valkoinen vaahtokarkki kulmittain puoliksi ja kasta leikkauspinnat vaaleanpunaisiin koristerakeisiin.

Pupumuffinit 2019 (680 x 298)

Nappaa leivontaan ainekset kätevästi verkkokaupasta!