K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Kuppikakut pääsiäisasussa – 5 hauskaa koristeluideaa

Kuppikakut pääsiäisasussa – 5 hauskaa koristeluideaa

Kata pääsiäisen herkkupöytään juhlaan sopivia kuppikakkuja! Pääsiäismuffinit tuunataan ja koristellaan luovasti, ja niistä nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin!

Pääsiäinen on pullollaan valoa ja värejä: kevätaurinkoa, vehreää rairuohoa, tuoksuvia narsisseja sekä pehmoisia pajunkissoja. Vietä ihanaa kevään juhlaa herkuttelemalla värikkäillä muffineilla. Käytä pohjana raikkaan limettisten Magnolian kuppikakkujen ohjetta ja anna luovuutesi kukkia! Koristelu onnistuu helposti karkki- ja leivontahyllystä löytyvillä tarveaineilla.

1. Minikuppikakut munakennossa

Munakenno

Hauska tapa tarjoilla kuppikakkuja pääsiäisen kahvipöydässä on asetella valmiit kakut tyhjiin munakennoihin. Tee kuppikakut pieniin Dr. Oetker Mini Cupcake -vuokiin. Ripottele kuorrutuksen pinnalle värikkäitä hedelmäströsseleitä!

2. Pikkutipujen kuppikakut

Tiput

Tipi-tii! Koristelemuffinit pikkuisilla pääsiäistipuilla sekä vihreällä strösselillä. Tee tiput keltaisista pääsiäismunista, -rakeista tai keltaisesta sokerimassasta. Piirrä tipulle silmät sulatetulla suklaalla ja nokka punaisella elintarvikevärillä. Pursota kuorrutus matalaksi renkaaksi kuppikakun pinnalle, ripottele päälle vihreää strösseliä ja asettele kolme pikkutipua keskelle.

3. Pääsiäisen makein lammas

Lammas

Päästä luovuutesi valloilleen koristelemalla kuppikakuista lampaita! Kiinnitä kuorrutteeseen minivaahtokarkkeja. Tee lampaalle salmiakkikarkista pää, johon saat silmät pursottamalla pienen nokareen kreemiä ja painamalla pätkän lakunauhaa silmän keskustaksi. Tee lakunauhasta myös lampaan häntä ja korvat.

4. Yllätyskuppikakku

Yllätys

Kätke pääsiäisyllätys kuppikakkuun! Paina kuppikakkuvuokaan taikinan sisälle pieni, täytetty suklaamuna ennen paistamista. Koristele kuppikakku kuorrutuksella sekä vaaleanpunaisilla rakeilla.

5. Syötävän suloinen pääsiäispupu

Puput

Tuunaa muffineista syötävän suloisia pääsiäispupuja korvilla, nenällä ja silmillä. Tee korvat leikkaamalla valkoinen vaahtokarkki kulmittain puoliksi. Tee Pirkka suklaahipuista silmät. Nenäksi voit laittaa vaaleanpunaisen pääsiäisrakeen tai pienen vaahtokarkin.