Pääsiäiskattauksen suloiset yksityiskohdat

Pääsiäiskattauksen suloiset yksityiskohdat

Inspiroidu hiljalleen silmiään availevasta keväästä, sen valosta ja hempeistä väreistä. Kata pääsiäiskattaukseen suloisia pastellivärejä.

Kun kananmunat puhkesivat kukkaan

kananmunat

Pikkuiset puolikkaisiin munankuoriin kootut kukka-asetelmat tuovat pääsiäispöytään väriä. Munankuoren puolikkaat pysyvät pystyssä kun asetat ne munakennon pohjasta leikattuihin pidikkeisiin. Myös värikkäät munakupit toimivat mainiosti pieninä maljakoina minikukka-asetelmille. Asettele kukka-asetelmia pitkin pöytää tai niin, että jokaisella vieraalla on omansa.

Tulppaani lautasliinan syleilyssä

Tulppaanit

Pääsiäisen kaunein kukka, tulppaani, sidottuna silkkinauhoin valkoiseen lautasliinaan. Rohkaise vieraitasi viemään tulppaani kotiin muistoksi pääsiäisen juhlahetkestä.

Pääsiäisen pastellinen kukka-asetelma

kukka-asetelma

Aseta ison maljakon sisään pienempi maljakko – laita maalattuja munia pienen ja ison maljakon väliin jäävään tilaan. Sujauta pieneen maljakkoon vettä ja kukkia.

Pajunkissoja ja herkkiä paperikoristeita

pajunkissat

Valkeat munanmuotoiset paperikoristeet tuovat kattaukseen rauhallista harmoniaa. Voit askarrella ne valkoisista A4-arkeista. Myös sanomalehtipaperi sopii tarkoitukseen. Leikkaa paperinipusta munanmuotoinen, solmi naru, josta paperikoriste ripustetaan, paperinipun ympärille pystysuuntaisesti. Tämän jälkeen taittele nipun papereita niin, että paperit leviävät narun ympärille.

Pupujussin pehmoinen lautasliina

Pupu

Onko se pupujussi vai lautasliina? Katso videolta kuinka taittelet lautasliinasta suloisen pupun.