Pääsiäinen
Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu koostuu yleensä sesongin klassikoista. Tässä menussa unohdetaan lammas, ja maistellaan sen sijaan kalaa raikkailla lisäkkeillä. Myös mämmi saa uutta twistiä!

Alkuruoka: Juustokeitto

Juustokeitto on ihanan helppo, mutta juhlava alkuruoka. Soppa saa hienostuneen makunsa selleristä ja valkoviinistä.

Pääruoka: Salaatilla kuorrutettu nieriä

Salaatilla kuorrutettu nieriä on näyttävä ja raikkaan makuinen kalaruoka. Kun kypsennät kalan nahka ylöspäin, kala pysyy mehevämpänä ja nahka on helppo poistaa.

Lisäkkeet:

Jälkiruoka: Rahkakakku

Rahkakakku on kevyt ja raikas versio perinteisestä juustokakusta. Hyydytettyyn kakkuun maun tuo limetinkuori, ja koristelussa pääset käyttämään mielikuvitustasi. Kokeile kaunista mangoruusua!

Viinisuositus: ### Viinisuositus: Kendermanns Classic Riesling

Valmistatko kalaa tai kasvisruokaa pääsiäisenä? Moniottelijanakin tunnettu riesling on nappivalinta lasin täytteeksi.

Kendermanns Classic Riesling on runsaan aromikas ja klassinen riesling Saksasta. Runsaat hapot ryhdittävät mukavasti tätä puolikuivaa ja runsaan hedelmäistä valkoviiniä, minkä vuoksi riesling onkin varma valinta kala ja kasvisruokien kanssa.

Hinta: 9,98€/0.75l

kuvitus Kendermanns Classic Riesling