Pääsiäinen
Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu koostuu yleensä sesongin klassikoista. Tässä menussa unohdetaan lammas, ja maistellaan sen sijaan kalaa raikkailla lisäkkeillä.

Alkuruoka: Parsarisotto

Parsa kuuluu tietysti keväiseen pääsiäismenuun, ja tällä kertaa siitä tehdään risotto. Risotto on ruokana melko raskas, ja alkupalana sitä riittääkin pieni annos!

Pääruoka: Pääsiäislohi

Kun kypsennät uunilohen 150-asteessa, se pysyy mehevänä sisältä. Pääsiäislohessa maistuvat hunajadijon, sitrukset ja täyteläinen crème fraîche -kastike.

Tarjoa höyrytettyjen kasvisnyyttien kanssa.

Jälkiruoka: Pääsiäispavlova

Pääsiäiskarkeilla koristeltu marenkikranssi on pääsiäisen näyttävin herkku! Marenki pursotetaan suloisiksi pesiksi, jotka täytetään raikkaalla lime curdilla ja mascarponevaahdolla.

paasiaismenu kalasta 2021

Viinisuositus: Kendermanns Classic Riesling

Valmistatko kalaa tai kasvisruokaa pääsiäisenä? Moniottelijanakin tunnettu riesling on nappivalinta lasin täytteeksi.

Kendermanns Classic Riesling on runsaan aromikas ja klassinen riesling Saksasta. Runsaat hapot ryhdittävät mukavasti tätä puolikuivaa ja runsaan hedelmäistä valkoviiniä, minkä vuoksi riesling onkin varma valinta kala ja kasvisruokien kanssa.

Hinta: 9,98€/0.75l

kuvitus Kendermanns Classic Riesling