Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu koostuu yleensä sesongin klassikoista. Tässä menussa unohdetaan lammas ja mämmi ja maistellaan sen sijaan kalaa. Myös kananmuna ja pasha saavat uutta twistiä.

Alkuruoka

Paistetut kampasimpukat tarjotaan paahdettujen miniluumutomaattien ja keväisen parsan kanssa korianteri-sitrusöljyllä viimeistellyssä salaatissa.

Pääruoka

Japanilainen lohitataki valmistuu pikapaistamalla seesaminsiemenillä kuorrutettua lohta nopeasti kuumalla pannulla. Lohipalat saavat viimeisen silauksen soija-limekastikeesta.

Jälkiruoka

Pääsiäistipunkeltainen pikajäätelö syntyy pakastetuista ananaskirsikoista monitoimikoneessa soseuttamalla. Makua ja jännittävää vivahdetta tuo basilika.

Viinisuositukset

Katso Viinipostin suositukset täydellisiksi makupareiksi tälle menulle!

Sinua saattaisi kiinnostaa