Alkuruoka: Juustokeitto
Juustokeitto on ihanan helppo, mutta juhlava alkuruoka. Soppa saa hienostuneen makunsa selleristä ja valkoviinistä.
Pääruoka: Salaatilla kuorrutettu nieriä
Salaatilla kuorrutettu nieriä on näyttävä ja raikkaan makuinen kalaruoka. Kun kypsennät kalan nahka ylöspäin, kala pysyy mehevämpänä ja nahka on helppo poistaa.
Lisäkkeet:
Jälkiruoka: Rahkakakku
Rahkakakku on kevyt ja raikas versio perinteisestä juustokakusta. Hyydytettyyn kakkuun maun tuo limetinkuori, ja koristelussa pääset käyttämään mielikuvitustasi. Kokeile kaunista mangoruusua!
Viinisuositus: ### Viinisuositus: Kendermanns Classic Riesling
Valmistatko kalaa tai kasvisruokaa pääsiäisenä? Moniottelijanakin tunnettu riesling on nappivalinta lasin täytteeksi.
Kendermanns Classic Riesling on runsaan aromikas ja klassinen riesling Saksasta. Runsaat hapot ryhdittävät mukavasti tätä puolikuivaa ja runsaan hedelmäistä valkoviiniä, minkä vuoksi riesling onkin varma valinta kala ja kasvisruokien kanssa.
Hinta: 9,98€/0.75l