Pääsiäinen
Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu koostuu yleensä sesongin klassikoista. Tässä menussa unohdetaan lammas, ja maistellaan sen sijaan kalaa raikkailla lisäkkeillä. Myös mämmi saa uutta twistiä!

Alkuruoka: Sitruunarisotto

Pääsiäistipunkeltainen sitruunarisotto sopii loistavasti pääsiäisaterian alkuruoaksi! Kalateeman mukaisesti voit halutessasi tarjota sen kyljessä esimerkiksi kampasimpukoita.

Pääruoka: Kirvelillä kuorrutettu nieriä

Vain muutama raaka-aine ja pääruoka juhlapöytään alle puolessa tunnissa? Onnistuu! Superhelppo yrttikuorrutettu nieriä valmistuu nopeasti uunissa, ja voit tehdä sen myös lohesta.

Lisäkkeet:

Jälkiruoka: Mämmijäätelö

Tämän jäätelön tekemiseen ei tarvita jäätelökonetta! Jos mämmi perinteisessä muodossa ei maistu, mutta haluaisit silti sisällyttää sen pääsiäispöytään, ota kokeiluun hauska kermasta ja kondensoidusta maidosta tehtävä mämmijäätelö.

Viinisuositus: Kendermanns Classic Riesling

Valmistatko kalaa tai kasvisruokaa pääsiäisenä? Moniottelijanakin tunnettu riesling on nappivalinta lasin täytteeksi.