K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu kalasta

Eikö pääsiäislammas ole suosikkisi? Pääsiäispöytään voi aivan hyvin valmistaa myös kalaa! Tässä raikkaiden makujen pääsiäismenussa maistuu sesongissa oleva parsa, ihanasti maustettu kuha sekä hulppea (mutta helposti valmistuva) baked alaska!

Alkuruoka: Parsarisotto

Parsa kuuluu tietysti keväiseen pääsiäismenuun, ja tällä kertaa siitä tehdään alkuruoaksi ihana risotto. Risotto on ruokana melko raskas, ja alkupalana sitä riittääkin pieni annos.

Pääruoka: Inkiväärisiika

Helppo inkiväärisiika maustetaan aasialaisittain soija-mirin -kastikkeella. Kala kypsyy meheväksi miedolla lämmöllä uunissa ja koristellaan juhlavaksi tuoreilla yrteillä. Lisukkeena maistuu aromaattinen jasmiini-riisi.

Jälkiruoka: Baked alaska

Baked alaska eli uunijäätelö on yllättävän helppo tehdä. Näyttävä jälkiruoka on ihana yhdistelmä suklaista mutakakkua, vadelmia, jäätelöä ja marenkia.

Pääsiäismenu kalasta 680x300

Viinisuositukset

Parsarisotolle ja kalalle Tommasi Le Rosse Grigio

Raikas, kuiva ja hedelmäinen italialainen valkoviini on ihana pari parsarisotolle ja aromikkaalle kalalle.

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Hinta: 13,38

Lue lisää >>

Jälkiruoalle Gancia Asti Dolce

Suomen suosituin italialainen kuohuviini sopii pehmeänä ja makean hedelmäisenä kuplivana jälkiruokien seuraan täydellisesti. Muista laittaa kuohuviini hyvissä ajoin viilenemään, sillä maku on parhaimmillaan hyvin viilennettynä.

Gancia Asti

Hinta: 11,99 € / 0,75 l

Lue lisää >>

Viinisuositukset menulle antoi Viinipostin asiantuntijat. Lue lisää Viinipostista täältä!