Pääsiäinen
Pääsiäismenu karitsasta

Pääsiäismenu karitsasta

Lammas tai karitsa ovat usein pääsiäismenun pääosassa. Tässä menussa karitsa maistuu pääruokana, ja sesongit parhaat raaka-aineet loistavat sen rinnalla!

Alkuruoka: Paahdettu parsakeitto

Paahdettu parsakeitto maustetaan trendikkäästi sitruunalla, mintulla ja tahinilla. Tarjoa alkukeittona tuoreen leivän kanssa.

Pääruoka: Karitsan paahtopaisti

Tästä on todellakin villasukan maku kaukana! Paahtopaisti tarjotaan tumman rosmariinikastikkeen ja paistetun varsiparsakaalin kanssa.

Lisäkkeeksi:

Jälkiruoka: Pääsiäiskakku

Suklainen pääsiäistäytekakku maistuu appelsiinilta ja mangorahkalta. Kuorruta kakku suklaamoussella ja kasaa pinnalle pieniä pääsiäismunia.

Viinisuositus: Coto de Imaz Gran Reserva

Lammasviinin valinnassa suunnataan tuhteihin punaviineihin. Täyteläiset ja tammikypsytetyt punaviinit ovat hyvä valinta, kuten Coto de Imaz Gran Reserva Espanjasta.

Tämä kehittynyt ja moniulotteinen punaviini on Riojan kuuluisan El Coton käsialaa. Viini palkittiin taannoin 97 pisteellä arvostetussa Decanter 2019 -kilpailussa!

Hinta: 25,98€/0.75l

kuvitus el-coto-de-rioja-coto-de-imaz-gran-reserva