Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Pääsiäismenu karitsasta

Pääsiäismenu karitsasta

Lammas tai karitsa ovat usein pääsiäismenun pääosassa. Tässä menussa karitsa maistuu pääruokana, ja sesongit parhaat raaka-aineet loistavat sen rinnalla!

Alkuruoka: Punaviinirisotto

Oletko kokeillut punaviiniä risottoon tutun valkoviinin sijaan? Punaviinistä syntyy risottoon ihanan täyteläinen maku ja punajuuren kanssa myös upea väri. Risotto viimeistellään vuohenjuustolla ja rapeaksi paahdetuilla pinjansiemenillä.

Pääruoka: Karitsan sisäfilee

Tästä on todellakin villasukan maku kaukana! Yrtti-valkosipulimarinoiduille sisäfileille riittää lyhyt paistaminen: ne ovat mureimmillaan, kun jäävät sisältä hieman punertaviksi.

Tarjoa sisäfileen kanssa rosmariinikastiketta ja parmesaaniperunoita.

Jälkiruoka: Sitruunapiirakka

Rapea muropohja ja pehmoinen sitrustäyte, siinäpä täydellinen yhdistelmä! Leivo piirakka valmiiksi jo edellisenä päivänä, niin helpotat keittiössä huhkimusta.

paasiaismenu karitsasta 2021

Viinisuositus: Coto de Imaz Gran Reserva

Lammasviinin valinnassa suunnataan tuhteihin punaviineihin. Täyteläiset ja tammikypsytetyt punaviinit ovat hyvä valinta, kuten Coto de Imaz Gran Reserva Espanjasta.

Tämä kehittynyt ja moniulotteinen punaviini on Riojan kuuluisan El Coton käsialaa. Viini palkittiin taannoin 97 pisteellä arvostetussa Decanter 2019 -kilpailussa!

Hinta: 25,98€/0.75l

kuvitus el-coto-de-rioja-coto-de-imaz-gran-reserva