Pääsiäismenu karitsasta

Pääsiäismenu karitsasta

Lammas tai karitsa ovat usein pääsiäismenun pääosassa. Tässä menussa karitsa maistuu pääruokana, ja sesongit parhaat raaka-aineet loistavat sen rinnalla!

Alkuruoka: Paahdettu parsakeitto

Ihanan parsan sesonki alkaa pääsiäisestä! Raikkaan vihreä parsakeitto maistuu pääsiäisaterian kevyenä alkuruokana - kun koristelet keiton parsan nupuilla ja yrttien hennoilla varsilla, sopii keitto tarjottavaksi paremmissakin pirskeissä.

Pääruoka: Yrteillä täytetty karitsan filee

Tästä on todellakin villasukan maku kaukana! Mehevä yrteillä täytetty ulkofilee saa makua myös kuivatuista aprikooseista ja hasselpähkinästä.

Lisäkkeeksi:

Jälkiruoka: Rosmariini-passionkääretorttu

Ihanan raikas ja keväinen kääretorttu pilkutetaan passionhedelmällä.

Viinisuositus: Coto de Imaz Gran Reserva

Lammasviinin valinnassa suunnataan tuhteihin punaviineihin. Täyteläiset, tammikypsytetyt punaviinit ovat hyvä valinta, kuten espanjalaiset Riojan viinit.