Alkuruoka: Paahdettu parsakeitto
Paahdettu parsakeitto maustetaan trendikkäästi sitruunalla, mintulla ja tahinilla. Tarjoa alkukeittona tuoreen leivän kanssa.
Pääruoka: Karitsan paahtopaisti
Tästä on todellakin villasukan maku kaukana! Paahtopaisti tarjotaan tumman rosmariinikastikkeen ja paistetun varsiparsakaalin kanssa.
Lisäkkeeksi:
Jälkiruoka: Pääsiäiskakku
Suklainen pääsiäistäytekakku maistuu appelsiinilta ja mangorahkalta. Kuorruta kakku suklaamoussella ja kasaa pinnalle pieniä pääsiäismunia.
Viinisuositus: Coto de Imaz Gran Reserva
Lammasviinin valinnassa suunnataan tuhteihin punaviineihin. Täyteläiset ja tammikypsytetyt punaviinit ovat hyvä valinta, kuten Coto de Imaz Gran Reserva Espanjasta.
Tämä kehittynyt ja moniulotteinen punaviini on Riojan kuuluisan El Coton käsialaa. Viini palkittiin taannoin 97 pisteellä arvostetussa Decanter 2019 -kilpailussa!
Hinta: 25,98€/0.75l