Pääsiäinen
Rennon peltipääsiäisen menu

Rennon peltipääsiäisen menu

Vietä pääsiäistä rennommin! Lammaspyörykät paahtuvat kypsiksi uunissa, ja mämmi leivotaan sisällä kekseihin.

Alkuruoka: Vuohenjuusto-pähkinäleivät

Kun nälkä kurnii, ei ruokaa jaksa odotella pitkään. Nälkäkiukun pahimman terän taittavat vuohenjuusto-pähkinäleivät, joiden päälle ripotellaan pähkinöitä ja hunajaa.

Pääruoka: Lammaspyörykkäpelti

Helppo lammaspyörykkäpelti on pääsiäisen rennoin ruokavaihtoehto! Lammaspyörykät kypsyvät kätevästi pellillä couscousin, kikherneiden ja fetan kanssa, eikä muita lisäkkeitä sitten tarvitakaan.

Jälkiruoka: Mämmicookiet

Superhelpot mämmicookiet ovat juuri sellaisia, kuin keksien pitääkin olla: päältä rapeita, ja sisältä ihanan sitkeitä!

Viinisuositus: El Coto Crianza

Katatko tänä pääsiäisenä pöytään erilaisia naposteltavia herkkuja? Kun pöydässä on monenlaisia makuja, kannattaa viinivalinnassa suunnata tuttuun ja turvalliseen: El Coto Crianzaan.

Tämä keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen Riojan crianza on helposti lähestyttävä viini, minkä vuoksi se sopiikin erilaisten ruokien kumppaniksi. Viini nauttii etenkin kevyiden juustojen, makkaroiden ja pihvien seurasta.

Hinta: 12,98 €/0.75l

kuvitus El Coto crianza srewcap