Ruokahifistelijän pääsiäismenu

Ruokahifistelijän pääsiäismenu

Ruokahifistelijä valitsee pääsiäismenuunsa uudella twistillä valmistettuja perinneruokia ja karitsaa.

Ruokailmiöt-tutkimuksen mukaan ruokahifistely on kasvussa oleva ruokailmiö. Ruokahifistelijät suosivat tavallista parempia tuotteita, brändejä ja raaka-aineita ja pyrkivät laittamaan ravintolatasoista ruokaa myös kotona. 

Alkuruoka

Mintunmakuiset, savulohella ja keitetyllä kananmunalla päällystetyt hernepihvit ovat hienostunut alkupala.

Pääruoka

Karitsasaltimboccassa salvian aromi, kinkun suolaisuus ja karitsan mureus vievät kielen mennessään. Se saa seurakseen gremolata-porkkanoita - paahdetut porkkanat maustuvat raikkaaksi lisäkkeeksi sitruunalla, lehtipersiljalla ja valkosipulilla.

Jälkiruoka

Portugalilainen Pastéis de Nata eli kermaleivos onnistuu myös kotona. Leivoksissa yhdistyy sitruunainen vaniljakiisseli ja lehtevä voitaikina.

Viinisuositukset

Katso Viinipostin suositukset täydellisiksi makupareiksi tälle menulle!