Pääsiäismenu fine dining-tyyliin

Pääsiäismenu fine dining-tyyliin

Pääsiäisenä on hyvä mahdollisuus hieman hifistellä kotikeittiössä! Kata vähän hienommalle pääsiäisaterialle ankkaa, parsaa ja lakritsibrûléeta.

Alkuruoka: Höylätty tuoreparsasalaatti

Parsa kuuluu tietysti pääsiäiseen, ja tällä kertaa se nautitaan raakan ohuiksi nauhoiksi höylättynä.

Pääruoka: Paistettu ankka ja vadelmakastike

Paistetut ankarinnat ja makuyhdistelmällään yllättävä punaviini-vadelmakastike tarjotaan nyt huippumuodikkaiden paistettujen linssien ja kermaisen bataattipyreen kanssa.

Jälkiruoka: Lakritsinen maitosuklaa-brûlée

Vähennä varsinaisen juhlapäivän taakkaa valmistalla jälkiruoka jo edellisenä päivänä melkein valmiiksi. Ennen tarjoamista tarvitsee enää paahtaa pinta sokerisen rapeaksi!

Katso myös Viinipostin asiantuntijoiden juomasuositukset pääsiäisen herkullisille ruoille!