Suklaamunat

Suklaamunat

Suklaamunien suosio on pääsiäisenä huipussaan ja K-ruokakauppojen valikoimista löytyykin mitä erilaisimpia suklaisia herkkuja. Suklaamuna on sopii lahjaksi virpojille, palkkioksi pienille pääsiäisen aarteenetsijöille ja koristeeksi pääsiäisen kattauksiin. 

Suklaamunat kaupasta

K-kauppojen valikoimosta löydät kennokaupalla ihania pääsiäismunia piilotettavaksi tai jälkiruokaherkuksi. Kinder- ja Mignon-munat ovat klassikoita vuodesta toiseen, ja maistuvat myös aikuisille. Joka vuosi kauppoihin saapuu kuitenkin myös uutuuksia, joiden maistaminen kannattaa!

›› Suklaamunatesti 2020

Itsetehdyt suklaamunat

Kauppojen valikoimien lisäksi pääsiäismunia voi valmistaa myös itse. Suklaamunaresepti on paljon helpompi kuin arvaatkaan. Tarvitse vain tummaa ja valkoista leivontasuklaata ja värikkäitä hedelmämakeisia koristeluun. Myös tutut cake pops -kakkutikkarit voi muotoilla ja koristella suklaamunan näköisiksi.

Hauska idea on yhdistää suklaamuna muihin leivonnaisiin. Yhdistä tuttu Mignon-pääsiäismuna, maustettu rahka ja viipale pullaa ja saat pääsiäisen kahvipöytään makeat suklaamunapullat

Kokeile myös näitä!