Pääsiäinen
Suklaamunat

Suklaamunat

Suklaamunien suosio on pääsiäisenä huipussaan ja K-ruokakauppojen valikoimista löytyykin mitä erilaisimpia suklaisia herkkuja. Suklaamuna on sopii lahjaksi virpojille, palkkioksi pienille pääsiäisen aarteenetsijöille ja koristeeksi pääsiäisen kattauksiin. 

Suklaamunat pääsiäiseen

Kauppojen valikoimien lisäksi pääsiäismunia voi valmistaa myös itse. Suklaamuna-resepti on paljon helpompi kuin arvaatkaan. Tarvitse vain tummaa ja valkoista leivontasuklaata ja värikkäitä hedelmämakeisia koristeluun. Myös tutut cake pops -kakkutikkarit voi muotoilla ja koristella suklaamunan näköisiksi.

Hauska idea on yhdistää suklaamuna muihin leivonnaisiin. Yhdistä tuttu Mignon-pääsiäismuna, maustettu rahka ja viipale pullaa ja saat pääsiäisen kahvipöytään makeat suklaamunapullat

Jos suklaa ei ole suosikkisi, voit valmistaa suklaamunia muistuttavat pääsiäiskeksit. Keksit koristellaan sokerikuorrutteella ja nonparelleilla.

DIY-suklaamunat

Jos kaupan pääsiäismunavalikoimasta ei omaa suosikkia löydy, voit tehdä kreemitäytteiset suklaamunat eli töhnämunat myös itse. Tarvitset vain valmiita suklaamunia, joista leikataan kärki pois ja täytetään omaan makuun tuunatulla täytteellä. Maistuisiko suklaatäytteiset töhnämunatTwix-töhnämunatBounty-töhnämunat tai Orea-töhnämunat?