Parasta grilliruuan kanssa

Parasta grilliruuan kanssa

Niin huippukokit kuin kotigrillaajatkin ovat jo yli sadan vuoden ajan vannoneet Coca-Colan nimeen: mikään juoma ei sovi niin hyvin runsasaromisen grilliruuan makukaveriksi kuin Coca-Cola, sokerilla tai ilman.

Amerikkalainen grillimestari turvautuu Coca-Colaan paitsi juomana myös grilliruuan salaisena ainesosana. Monet maistavat Coca-Colassa ja Coca-Cola Zero Sugarissa mausteisia makuja kuten mm. vaniljaa, sitrusta ja paahdettua karamellia. Kun nämä yhdistetään muihin mausteisiin, syntyy herkullisia makuyhdistelmiä niin lihalle, kanalle kuin kalallekin.

Coca-Colan lisääminen omaan vakiomarinadiin on helpoin tapa nostaa marinadi uudelle tasolle. Kiitosta saa myös marinadista, johon Coca-Colan lisäksi sekoittaa esimerkiksi soijakastiketta, inkivääriä, valkosipulia, chiliä, keväsipulia ja viinietikkaa.

Lasissa kuplivaa, kevyttä ja raikasta

Täyteläinen grilliateria on makujen juhlaa. Coca-Colan kupliva raikkaus ja mausteinen makeus sopivat hyvin erityisesti hiillostetun tai grillatun ruuan makuun. Ateriaa voi keventää sokerittomalla Coca-Cola Zero Sugarilla. Molempien juomien sitrusmaiset aromit ovat täydellinen makupari grilliruualle. Alakuva

Kupliva Bonaqua-kivennäisvesi on 90-luvulta lähtien löytänyt tiensä suomalaisiin grillipöytiin. Bonaquan hiilihapot raikastavat makuaistia ja nostavat ruuan makuja esiin. Suomalaisten suosikki Bonaqua Villivadelma on raikastanut suomalaisten grillijuhlat jo vuosikymmenten ajan. Makukokeiluja voi tehdä valitsemalla lasiin maustamattoman Bonaquan sijasta Bonaqua Sitruunaa tai Villiomenaa.

Loppuun helppo tarjoiluvinkki; Coca-Cola, Coca-Cola Zero ja Bonaqua maistuvat ruuan kanssa parhaimmilta tarjoiltuna jääkylmänä.

Osta uutuuksia toukokuussa ja osallistu arvontaan