Maistuvimmat ananasruoat x 6

Maistuvimmat ananasruoat x 6

Päivitetty 19.12.2023

Ananas on makea, vitamiinipitoinen ja terveellinen herkku. Suosi tuoretta ananasta purkkiananaksen sijaan – se sopii upeasti monenlaisiin ruokiin ja leivontaan. Erityisen hyvin ananas toimii kesän grilliherkkujen kaverina.

Katso parhaat neuvomme tuoreen ananaksen käsittelyyn ja säilöntään.

1. Ananassalsa

Ananas maustaa eksoottiset ruoat! Jos kaipaat nopeaa ja helppotekoista piristystä vaikkapa grilliruoalle, tee ihana salsa. Nopeatekoisessa salsassa maistuvat Meksikon maut.

Ananassalsa 2016 (680 x 298)

2. Karibialaiset paistileikkeet

Karibiassa ananasta hyödynnetään monipuolisesti. Laita grilli tirisemään ja sekoita paistileikkeiden kaveriksi raikas salsa. Tästä grilliherkusta leviää ihana tuoksu koko naapurustoon!

Karibialaiset paistileikkeet ja ananas-mustapapusalsa 2019 (680 x 298)

3. Härkis-tacot

Rapsakat vegaaniset tacot saavat mahtavan makunsa BBQ-kastikkeessa paistetusta härkäpapuvalmisteesta. Nämä tacot valmistuvat nopeasti! Kokeile vaikka perjantai-illan leffahetkeen.

Härkistacot

4. Aussie burger

Tämä burgeri vie sinut aurinkoiseen surffibaariin! Ananas tuo upeasti raikkautta suolaiseen burgeriin. Laita grilli päälle ja kokoa mehevä purilainen.

Aussieburger 2018 (680 x 298)

5. Possutacot

Miltä kuulostaisi maukas taco-ilta? Nappaa possutacojen helppo resepti ja kutsu kaverit koolle! Sopivan tulinen nyhtöpossu saa kaverikseen makeaksi grillattua tuoretta ananasta.

Possutacot 680x300

6. Kanasalaattitacot

Pikkusalaatista saat loihdittua kätevät tacot. Täytä ne teriaykikanalla ja kasviksilla ja lisää ripaus tulisuutta tuoreella chilillä ja valkosipuli-jalapenokastikkeella. Tätä on testattava!

Kanasalaattitacot 2020 (680 x 298)

Hanki raaka-aineet ananasresepteihin kätevästi myös verkkokaupasta!