Herkulliset kiivireseptit x 8

Herkulliset kiivireseptit x 8

Päivitetty 19.12.2023

Mitä tehdä kiivistä? Raikas kiivi sopii moneen välipalaan. Vihreä kiivi maistuu erityisen vastustamattomalta tuorepuurossa, smoothiessa, hedelmätortuissa ja jopa kesärullissa. Nappaa ideat kiivin hyödyntämiseen ja aloita herkuttelu!

Kiivi on kirpeän makea hedelmä, joka sisältää enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini. Siitä tehdään usein erilaisia välipaloja ja varsinkin smoothie on monelle tuttu kiiviherkku.

1. Kiivi-banaanituorepuuro

Tuorepuuro on ravitsevan kuitupitoinen aamupala, jonka sekaan sopivat herkullisesti kiivi ja banaani. Laita puuro tekeytymään yöksi jääkaappiin ja lisää aamulla päälle tuoreita hedelmäviipaleita. Tämän reseptin avulla saat taatusti puhtia päivään!

Kiivi-banaani-tuorepuuro

2. Kiivi-avokadosalaatti

Tämä salaatti on todella suosittu, eikä ihme! Raikas alkupalaksi sopiva vihersalaatti syntyy kiivistä ja avocadosta. Rapeutta salaattiin saat paahdetuilla pinjansiemenillä.

Vihreä kiivi-avokadosalaatti 680x289_2015

3. Makeat kiivi-mansikkakesärullat

Hauskan värikkäät kesärullat tehdään tällä kertaa makeilla täytteillä. Rullat täytetään lime-siirappimarinoiduilla riisinuudeleilla, kiivillä ja mansikoilla. Sekoita rullien kaveriksi herkullinen minttu-lime-siirappi.

Makeat kiivi-mansikkakesärullat

4. Kiivi-passiontorttu

Nappaa upea torttu tarjolle juhlapöytään! Kiivi-passiontorttu täytetään pirteän keltaisella passiontäytteellä ja kiiviviipaleet täydentävät sekä makua että luovat pinnalle kauniin väriyhdistelmän.

Kiivi-passiontorttu

5. Vihreä smoothiekulho

Trendikkäät smoothiekulhot onnistuvat helposti kotikeittiössä! Täyteläinen ja kirpeän raikas smoothie saa väriä ja makua muun muassa kiivistä ja inkivääristä. Tee kulho itsellesi viikonlopun aamiaiseksi tai tarjoa brunssipöydässä kavereillesi.

Online Medium 600x-Vihreä smoothiebowl 2018

6. Vihersmoothie-mehujäät

Vihersmoothie maistuu etenkin kesällä myös hauskasti mehujään muodossa. Kiivit koristavat terveellistä ja viilentävää jäätelöpuikkoa. Loihdi mehujäät vaikka vierasvaraksi - nämä ovat helposti pakkasessa valmiina nautittavaksi milloin vain!

Vihersmoothie-mehujäät

7. Kiivi-mansikkasmoothie

Kiivi-mansikkasmoothieta kauniimpaa smoothieta saa hakea! Tässä kaksikerroksisessa herkussa kiivin ja mansikan viipaleet pääsevät oikeuksiinsa myös koristeluissa. Jos tykkäät koota kauniita annoksia, suosittelemme testaamaan tätä reseptiä!

Kiivi-mansikkasmoothie

8. Kiivisorbetti

Kiivistä saat loihdittua ihanan kirpsakan sorbetin yllättävän helposti ilman jäätelökonetta! Kiivisorbetti on raikas jälkiruoka, joka sopii erityisesti raskaamman aterian jälkiruoaksi. Kiivin lisäksi sorbetissa maistuvat kookosmaito ja lime.

Kiivisorbetti 2022 (680 x 297)

Osta kiivit kätevästi myös verkkokaupasta!