Top 5 mangoreseptit - tuo suosittujen reseptien avulla tropiikki kotikeittiöön

Top 5 mangoreseptit - tuo suosittujen reseptien avulla tropiikki kotikeittiöön

Herkullisen makea mango sopii moneen ruokaan, välipalaan ja jälkiruokaan tuomaan tuulahduksen lämpimästä tropiikista. Nappaa täältä ideat mangon hyödyntämiseen kotikeittiössä.

Katso parhaat neuvomme tuoreen mangon käsittelyyn ja säilöntään tästä.

1. Mangojuustokakku

Mangojuustokakku on yksi K-Ruoan suosituimmista resepteistä, eikä ole vaikeaa arvata miksi. Makean raikas juustokakku on aina varma valinta juhlatarjottavaksi. Kokeile myös vegaanista mangojuustokakkua.

mangojuustokakku

2. Mangosalsa

Mangosalsa ilahtuu varsinkin meksikolaisten ruokien seurasta. Salsa sopii raikkaaksi lisäkkeeksi erityisesti kanalle ja äyriäisille.

mangosalsa

3. Kurkuma-mangoshotti

Niin kirkkaan keltaisen värinsä kuin säväkän makunsa puolesta tämä shotti tuo kaivatun piristysruiskeen pimeisiin aamuihin. Tämän shotin jälkeen päiväsi on todella pirtsakka!

Kurkumamangoshotti

4. Mangorahkapullat

Ihanan pehmoiset rahkapullat saavat lisämakua tuoreista mangosiivuista ja limetistä. Tämän pullan täytettä haluaisit syödä sellaisenaan! Löydät pullista myös vegaanisen version tästä.

Mangorahkapullat 680x300

5. Mangolassi

Kokeile todella herkullista versiota perinteisestä intialaisesta mangojuomasta. Tarjoa läheisillesi lasilliset mangolassia vaikka curry-ruoan jälkkärinä!

Maukas mangolassi 2017 (680 x 298)