K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Parhaita glögejä sinun makuusi

Parhaita glögejä sinun makuusi

Oletko maistanut jo näitä glögejä?

Esittelyssä glögikauden maukkaimmat uutuudet ja vanha tuttu glögisuosikki. Millä sinä aloittaisit syksyn glögikauden?

Lignell & Piispasen alkoholiton Loimu Glögi

Lignell & Piispasen syyskauden 2021 uutuus on alkoholiton Loimu Glögi. Pehmeän täyteläinen, marjaisan mausteinen glögi saa makunsa mustikasta ja vadelmasta sekä perinteisistä joulumausteista. Glögi on parhaimmillaan noin 60 asteiseksi lämmitettynä, hyvässä seurassa nautittuna. Glögi valmistetaan punaviinistä, josta alkoholi on poistettu. Se sopii myös vegaaneille.

Blossa Glögg 5,5 %

Blossa Glögg 5,5 % glögijuoman pohjana on täyteläinen punaviini, jonka ansiosta Blossa säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös matala-alkoholisena versiona. Blossa-glögin maku syntyy yli sata vuotta vanhalla tukholmalaisen viinikauppias J.D. Grönstedtin reseptillä – mausteseoksessa on muun muassa kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa. Mausteiden jauhamisen, sekoituksen ja uuttamisen jälkeen seoksen annetaan kypsyä tammitynnyreissä noin kolme kuukautta ennen sen sekoittamista punaviiniin.

Helsinki Gin-Glögi 5,5% 0,5l

The Helsinki Distilling Company ja Hommanäs Gård ovat yhdessä luoneet uudenlaisen glögin, jossa mustaherukka ja perinteiset joulumausteet yhdistyvät aromikkaaseen Helsinki Dry Giniin. Mausta löytyvät ginin katajanmarja ja sitrukset yhdistettynä kanelin, neilikan ja pomeranssin kanssa. Tämä herkullinen käsityöläisglögi on täysin säilöntäaineeton.

The Helsinki Distilling Company on kansainvälisesti palkittu pientislaamo. Sen tunnettuja tuotteita ovat mm. Helsinki Long Drink, Helsinki Whiskey sekä Helsinki Dry Gin, joita yhtiö on tuottanut Helsingissä vuodesta 2014. Porvoolainen Hommanäs Gård on tunnettu mm. säilöntäaineitta tuotetuista artesaanimehuistaan, glögistään ja simastaan.

Blossa Apelsin-Pomerans glögi

Blossa Apelsin-Pomerans on alkoholiton valkoviinipohjainen glögi, jossa appelsiinin ja pomeranssin kuorista tehty uute on yhdistetty Blossan perinteiseen mausteseokseen. Raikas, aidon sitruksinen glögiuutuus on saatavilla vain K-kaupoista!