Parhaita glögejä sinun makuusi

Parhaita glögejä sinun makuusi

Oletko maistanut jo näitä glögejä? Evoke punainen Luomu G Glögi, perinteinen Loimu Glögi, alkoholiton Blossa glögi ja vastuullinen Marli 2020 glögitiiviste ovat maukkaita vaihtoehtoja kuumiin juomiin.

Kuumassa ja mausteisessa kamppailussa vastakkain ovat talven uutuudet ja muutama klassikko. Maistuisiko sinulle jokin näistä glögeistä?

Marli 2020 glögitiiviste

Uusi vastuullinen Marli 2020 glögitiiviste on sekä trendikäs että perinteinen. Glögitiivisteessä maistuvat appelsiini-karpalo-rosmariini sekä perinteiset glögimausteet. Tiivisteestä voi valmistaa kuumaa tai kylmää glögijuomaa omaan makuun sopivaksi.

Vastuullinen Marli glögi 2020 on valmistettu vastuullisesti hankituista raaka-aineista ja pakattu pantilliseen lasipulloon Suomen Turussa. Marli glögi on mukana tukemassa Hope ry:n toimintaa. Tehdään hyvää yhdessä.

Blossa Alkoholfri Glögg

Blossa Alkoholfri Glögg on täyteläinen, lämpimän mausteinen ja käsintehty alkoholiton punaviinipohjainen luomuglögi, joka sisältää vain luontaisia ainesosia. Alkoholittoman Blossan pohjana on täyteläinen punaviini, minkä ansiosta se säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös alkoholin huolellisen poistamisen jälkeen. Maultaan glögi on erittäin tasapainoinen ja se sopii nautittavaksi sellaisenaan tai höyryävän kuumaksi lämmitettynä.

Blossa valmistetaan yli sata vuotta vanhalla reseptillä, joka on peräisin viinikauppias J.D. Gröndstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista. Blossan maku syntyy ainutlaatuisesta maustesekoituksesta, jossa on mm. kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa ja mausteseoksen valmistamiseen kuuluu noin neljä kuukautta: prosessi alkaa mausteiden jauhamisella ja niiden sekoittamisella oikeissa mittasuhteissa, sen jälkeen mausteet saavat liota alkoholissa kuukauden, jonka jälkeen on vuorossa vähintään kolmen kuukauden mittainen kypsytysvarastointi Blossalle ominaisen, mausteisen maun esiintuomiseksi.

Perinteinen Loimu Glögi 5%

Maukkaita hetkiä talvisiin tunnelmiin! Perinteinen Loimu Glögi 5% saa makunsa mustikoista, vadelmista ja jouluisista mausteista. Kotimainen glögi valmistetaan käsityönä Kuopion Siikarannassa. Parhaimmillaan Loimu glögi on 60 asteiseksi lämmitettynä, hyvässä seurassa nautittuna

Punainen Luomu G Glögi 5,5%

Punainen Luomu G Glögi 5,5% on perinteisellä ruotsalaisella reseptillä valmistettu joulunajan juhlahetkiin. Tasapainoinen G glögi on maustettu kanelilla, inkiväärillä, neilikalla ja kardemummalla.