Pirkka Parhaat
Kauden herkullisin juhlakattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla

Kauden herkullisin juhlakattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla

Loihdi joulun juhlakauden herkullisin kattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla - niin uutuuksilla kuin vanhoilla suosikeilla.

Juhlakauden vaivattomin ja taatusti herkullinen kattaus syntyy Pirkka Parhaat -tuotteista. Asettele juustot, kalat, piirakat ja leikkeleet kauniisti tarjolle ja kruunaa kokonaisuus ihanalla Pirkka Parhaat luomuglögillä, joka on yltänyt peräti kolmen makutestin voittoon: Me Naiset, Iltalehti 2018 sekä Iltalehti 2019.

Kala- ja leikkelepöytä

Kalat ja leikkeleet ovat monelle odotetuimmat joulukauden herkut. Kata niiden lisäksi pöytään makean maltaista saaristolaisleipää ja konjakkisinappia.

Tapakset

Jos perinteinen suomalainen joulupöytä ei ole sinun juttusi, kokeile alkupaloiksi tapaksia! Tapakset ovat loistava tarjottava myös pikkujouluihin ja uudenvuoden juhliin. Houkuttelevan tapaskattauksen loihdit vaikka näillä:

Pirkka Parhaat tapakset alakuva 2019

Juustotarjottimelle

Mikään ei voita suussasulavista juustoista koottua juustotarjotinta. Valitse mukaan muutamia eri tyyppisiä juustoja sekä lisäksi keksejä, hilloja ja tuoreita hedelmiä. Poimi mukaan vaikka seuraavat:

Pirkka Parhaat juustot alakuva 2019

Jälkiruoka ja leivonnaiset

Jos etsit helppoa jälkiruokaa tai tarjottavaa kahvipöytään, kokeile ainakin seuraavia herkkuja!

Pirkka Parhaat jälkiruoka alakuva 2019

Juhlajuomat

Löydä uudet juomasuosikkisi juhla-aterialle! Pirkka Parhaat tarjoaa vaihtoehtoja niin oluen kuin siiderinkin ystävälle. Ihastu myös suosittuun luomuglögiin.

PP juhlakattaus juomat alakuva