Kauden herkullisin juhlakattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla

Kauden herkullisin juhlakattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla

Päivitetty 26.10.2021

Loihdi joulun juhlakauden herkullisin kattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla - niin uutuuksilla kuin vanhoilla suosikeilla.

Kun haluat panostaa todellisiin ruokanautintoihin, kokoa kattaus laadukkaista Pirkka Parhaat -herkuista. Katso alta vaivattomat ideat juhlakauden herkullisimpiin hetkiin. Muista, että jos et löydä toivomaasi Pirkka Parhaat -tuotetta lähikaupasta, voit aina ehdotaa henkilökunnalle sen tilaamista!

Kala- ja leikkelepöytä

Kalat ja leikkeleet ovat monelle odotetuimmat joulukauden herkut. Kata niiden lisäksi pöytään makean maltaista saaristolaisleipää ja konjakkisinappia. Tai maistuisivatko ehkä sittenkin valmiit kuohkeat Pirkka Parhaat blinit ja upea suomalainen muikunmäti?

pirkka parhaat blinit alakuva2020

Tapakset

Jos perinteinen suomalainen joulupöytä ei ole sinun juttusi, kokeile alkupaloiksi tapaksia! Tapakset ovat loistava tarjottava myös pikkujouluihin ja uudenvuoden juhliin. Houkuttelevan tapaskattauksen loihdit vaikka näillä:

Pirkka Parhaat tapakset alakuva 2019

Juustotarjottimelle

Mikään ei voita suussasulavista juustoista koottua juustotarjotinta. Valitse mukaan muutamia eri tyyppisiä juustoja sekä lisäksi keksejä, hilloja ja tuoreita hedelmiä. Poimi mukaan vaikka seuraavat:

Pirkka Parhaat juustot alakuva 2019

Jälkiruoka ja leivonnaiset

Jos etsit helppoa jälkiruokaa tai tarjottavaa kahvipöytään, kokeile ainakin seuraavia herkkuja!

Juhlajuomat

Löydä uudet juomasuosikkisi juhla-aterialle! Pirkka Parhaat tarjoaa vaihtoehtoja niin oluen kuin siiderinkin ystävälle. Ihastu myös makutesteissä menestyneisiin luomuglögeihimme!

PP juhlakattaus juomat alakuva