Pirkka Parhaat
Pirkka Parhaat:  Herkullista hyvinvointia.

Pirkka Parhaat: Herkullista hyvinvointia.

Terveellinen syöminen ei tarkoita kaikesta hyvästä kieltäytymistä ja ruokavalion rajoittamista. Aito ja laadukas ruoka on usein sekä herkullista että terveellistä. Tasapainoisessa ruokavaliossa on tilaa myös herkuttelulle, ja monille herkuille löytyy luonnostaan terveellisempi vaihtoehto, kuten Pirkka Parhaat tuorepuurot.

Ylellinen tuorepuuro syntyy parhaista aineksista

Tuorepuurotrendi alkoi meillä ja maailmalla muutama vuosi sitten. Silloin yön aikana jääkaapissa tekeytyneet tuorepuurot löysivät tiensä hyvinvoinnista kiinnostuneiden aamupalapöytiin. Ravitseva herkku valmistetaan viljoista, marjoista, hedelmistä ja siemenistä sekä jogurtista tai kasvimaidosta.

Se sopii aamupalan lisäksi oivallisesti myös brunssipöytään sekä väli- ja iltapalaksi. Pirkka Parhaat tuorepuurot syntyvät samaan tapaan kuin kotikeittiössä. "Puuroja ei missään vaiheessa kuumenneta. Näin ravinteet säilyvät mahdollisimman hyvin ja koostumuksesta tulee täydellinen, mausta puhumattakaan", Fresh Servant Oy:n toimitusjohtaja Sami Haapasalmi kertoo.

"Herkullisin tuorepuuro syntyy huippulaatuisista raaka-aineista. Meillä on Suomessa omat sopimustuottajamme, joilta Pirkka Parhaat tuorepuuroissa käytetty kaura tulee. Myös jogurtti on suomalaista. Ulkomailta tulevien raaka-aineiden alkuperä on sekin tarkkaan tiedossa."

Uutuudet alakuva tuorepuuro