Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Pirkka Parhaat viljattomat koiranruoat

Pirkka Parhaat viljattomat koiranruoat

Päivitetty 5.12.2023

Huippulaadukkaat koiranruoat saat helposti ruokaostosten yhteydessä K-kaupasta!

Huippulaadukkaat Pirkka Parhaat viljattomat koiran kuivaruoat ovat nyt saatavilla K-kaupoista. Ravitsevissa ja maistuvissa kuivaruoissa on vain yksi proteiinin lähde: kana tai lohi. Lihapitoisuus on korkea.

Tuotteita on myös täydennetty koiran hyvinvointia tukevilla ainesosilla:

  • Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti tukevat nivelten liikkuvuutta ja terveyttä
  • Prebiootit edistävät suolen normaalia toimintaa ja vahvistavat koiran vastustuskykyä

Makuna sarjassa on kana-peruna:

  • M-L-koko (4 kg pakkaus): aikuisille keskikokoisille ja suurille koirille 10-60 kg (kana-peruna)

Millaisen vastaanoton tuotteet ovat saaneet?

Meidän koirat on hyvin valikoivia siitä, mitkä ruoat maistuvat, ja nämä ruoat ovatkin yksi niistä harvoista, jotka sopii. Meillä tämä ruoka on tullut jäädäkseen, sillä laadun ja maun lisäksi parasta tässä on se, että näitä saa myös omasta lähimmästä K-kaupasta kauppareissun yhteydessä! (@laitalassa)

Meillä on ollut nyt jonkin aikaa kokeilussa Pirkka Parhaat -sarjan viljaton kuivaruoka, ja täytyy kyllä sanoa että oon ollut tosi tyytyväinen! Maistuvuus on ollut ihan superhyvä, vatsa on toiminut hyvin ja tuoteseloste on sellainen että voin itse käsi sydämellä sanoa että lappaan tätä hyvällä omatunnolla kuppiin. (@paimentytot)

PP koiranruoka fiiliskuva 2 680 x 300 @maria_85_1_1 @juttakatariiina

Tuotteen nappulat olivat sopivan kokoiset ja selvästi maistuivat koiralleni. Ei voi muuta kuin suositella! Pakkaus myös hyvin toteutettu. (@ccamillalinnea)

Koira tykkäsi! Plussaa helposti avattava ja suljettava pakkaus. Ruoka ei myöskään tuoksu niin pahalta kuin moni muu koiran kuivaruoka. Ostetaan varmasti uudelleen. (@minttuforsell)

Tuote maistui 14-vuotiaalle pomeranian koiralleni erittäin hyvin. Hän on usein aika nirso ruuistaan, mutta nämä nappulat kelpasivat hyvin. Etenkin lohi-peruna. Nappulat olivat lisäksi pieniä, joten koiran oli helppo syödä niitä. (@veravniemi)

PP koiranruoka fiiliskuva 1 680 x 300 @marjakuja @kyostithedog

Pirkka Parhaat koiran viljaton kuivaruoka kana-peruna S 2 kg

  • Proteiinia 31 %
  • Rasvaa 16 %
  • Kanaa 60 %

Koostumus: kana 60 % (30 % tuore kana, 25 % kananlihajauho, 5 % kananmaksa), peruna 12 %, keltainen herne, kananrasva, kuivattu omena, panimohiiva, kuivattu porkkana, pellavansiemen, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, prebiootit (mannaanioligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit), yucca schidigera uute, kuivattu tyrni, kuivattu kehäkukka.

pirkka viljaton kanaperuna 2kg 680x680

Pirkka Parhaat koiran viljaton kuivaruoka kana-peruna M-L 4 kg

  • Proteiinia 33 %
  • Rasvaa 17 %
  • Kanaa 60 %

Koostumus: kana 60 % (30 % tuore kana, 25 % kananlihajauho, 5 % kananmaksa), peruna 15 %, keltainen herne, kananrasva, kuivattu omena, panimohiiva, kuivattu porkkana, pellavansiemen, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, prebiootit (mannaanioligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit), yucca schidigera uute, kuivattu tyrni, kuivattu kehäkukka.

pirkka viljaton kanaperuna 4kg 680x680

Puuttuuko tuote lähimmästä K-kaupastasi?

Ei hätää, vaikuta valikoimaan! Voit vinkata tuotetoiveesta esimerkiksi kaupan oman Facebook-sivun kautta tai asiakaspalautelomakkeen avulla. Lisätietoja löydät täältä.

Saatavilla K-kaupoista. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.