Vinkit jouluun Pirkka Parhaat-sarjasta

Vinkit jouluun Pirkka Parhaat-sarjasta

Pirkka Parhaat -sarja tarjoaa tuotteet suurimpiin juhliin ja vähän parempaan arkeen. Pirkka Parhaat -sarjasta löydät myös ihanimmat herkut joulun aikaan: suklaat ja juomat sekä juustot, leikeleet ja leivät. 

Suu makeaksi suklaalla

Pirkka Parhaat tumma suklaakonvehti karamelli-merisuola on hemmottelijan joulusuosikki. Suolan ja makean yhdistelmä huippulaadukkaassa belgialaisessa suklaassa hurmaa sekä oman perheen että jouluvieraat.

Muista myös 12 suklaan Pirkka Parhaat konvehtilajitelma belgialaisella maitosuklaalla, tummalla suklaalla ja valkoisella suklaalla päällystettyjä konvehteja. Pirkka Parhaat suklaat sopivat mainiosti myös pikkujoululahjaksi ja tuliaiseksi!

Malja joululle! Glögiä ja kuohuvaa

Pirkka Parhaat kuohujuoma on tammitynnyrissä kypsytetty kupliva virvoitusjuoma kuohuviinin alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Lämpimäksi pikkujoulujuomaksi sopii Pirkka Parhaat juhlaglögi. Se on mausteinen, valmiiksi juotava alkoholiton glögijuoma, jonka voi tarjota sellaisenaan tai terästettynä.

Pikkujoulun juustotarjotin

Pirkka Parhaat -sarjasta löydät maan mainioimmat juustot. Pikkujoulujen juustotarjottimen suosikkimakupari syntyy Manchan alueelta Espanjasta tulevasta miedon makuisesta ja pitkään kypsytetystä Pirkka Parhaat Manchegosta ja makeasta Pirkka Parhaat viikunahillosta

Muista myös takuuvarmat valinnat juustotarjottimelle: Pirkka Parhaat mustapippurituorejuusto ja Pirkka Parhaat valkosipulituorejuusto sekä Ahvenanmaan juustomestareiden taidonäyteet, Pirkka Parhaat port salut, kartanojuusto ja laktoositon saariston kermajuusto.

Suolaiset herkut: leikkeleet, leivät, kalat ja kinkut

Pikkujouluissa tai joulun alkuruokana maistuvat pienet suolaiset leikkeleet. Pirkka suosittelee kokeilemaan Pirkka Parhaat tapasleikkele -valikoimaa. Valikoima sisältää Jamón Serrano -kinkkua sekä Chorizo- ja Salchichón Hidalgo - makkaroita. Täydennä leikkeletarjoilua Pirkka Parhaat antipastoleikkeleillä.

Myös suolaiset savulohifileet ja graavikalat sopivat pikkujoulutarjoiluihin saaristolaisleivän makuparina. Pirkka Parhaat kylmäsavulohifilee on leikattu hieman tavallista paksummiksi siivuiksi ja Pirkka Parhaat kylmäsavugraavilohifilee on graavattu ja sen jälkeen kevyesti savustettu. Mausteena on aavistus sokeria. Pirkka Parhaat savulohifilee sopii sellaisenaan esimerkiksi salaatteihin. Kaikki kalat ovat ASC-sertifioituja, mikä osoittaa, että kalankasvatuksessa on noudatettu tiukkoja ympäristö- ja sosiaalisen vastuun kriteerejä. 

Kinkun maistelun voi aloittaa jo pikkujoulukaudella. Pirkka Parhaat suomalainen juhlapöydän viljaporsaan herkkukinkku on lihamestarien käsityönä leikkaama, luuton ja korkealaatuinen juhlakinkku. Sipaise kinkkuviipaleelle herkullista Pirkka Dijon -sinappia.

Leikkeleiden, lohen ja kinkun kera maistuu tuore leipä. Perinteisen joululimpun sijaan kokeile Pirkka Parhaat kaurakierreleipää tai Pirkka Parhaat rukiista kierreleipää.