Pirkka
Juhannussillit Pirkka Parhaat -sarjasta

Juhannussillit Pirkka Parhaat -sarjasta

Varhaisperunat voinokareen ja sillin kanssa nautittuna ovat keskikesän ruokaa parhaimmillaan. Pirkka Parhaat -sarjasta löydät monta vaihtoehtoa juhannuksen silliherkkuihin. Näitä kannattaa kokeilla, vaikkei entuudestaan sillin ystävä olisikaan!

Pirkka_parhaat_skoonelainensinappisilliPirkka Parhaat skoonelainen sinappisilli 250g

Pirkka Parhaat skoonelainen sinappisilli on mainio valinta juhannuksen kalapöytään. Sinappisilli sopii erinomaisesti varhaisperunan kanssa syötäväksi vaikka sellaisenaan.

Kokeile sinappisilliä esimerkiksi silli-munakastikkeen valmistukseen. Se on oiva makupari uusien perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa tarjottuna.

Pirkka Parhaat skoonelainen sinappisilli on Keskon Ruotsissa valmistuttama tuote. 

Pirkka_parhaat_mätimajoneesisilliPirkka Parhaat mätimajoneesisilli 250g

Pirkka Parhaat mätimajoneesisilli sopii sellaisenaan uusien perunoiden kanssa nautittavaksi tai uuniperunan täytteeksi. Mätimajoneesisilliä kannattaa kokeilla myös leivän tai blinien päällä.

Juhlavaan juhannuskattaukseen sopivat sillitäytteiset kananmunat, kokeile täytteenä mätimajoneesisilliä!

Tuote on Keskon Ruotsissa valmistuttama ja sisältää 50% silliä. 

Pirkka_parhaat_rapumarinoitusilliPirkka Parhaat rapumarinoitu silli 250g

Pirkka Parhaat rapumarinoitu silli sopii muiden sillien tavoin varhaisperunan kanssa tarjottavaksi.

Rapumarinoitu silli sopii mätimajoneesisillin tavoin sillitäytteisiin kananmuniin. Tarjoa juhlavammassa juhannuspöydässä tai kesän juhlissa!

Tuote on Keskon Ruotsissa valmistuttama ja sisältää 50% silliä. 

Pirkka Parhaat sipuliherkkusilliPirkka Parhaat sipuliherkkusilli 250g

Pirkka Parhaat sipuliherkkusilli sopii varhaisperunoiden seuraan tai uuniperunan kaveriksi sellaisenaan. Kokeile sipuliherkkusilliä myös saaristolaisleivän päällä.

Tuote on Keskon Ruotsissa valmistuttama ja sisältää 50% silliä. 

Pirkka Parhaat katajanmarjasilakkafileet 300/150g 

Katajanmarjasilakkafilee

Pirkka Parhaat katajanmarjasilakkafileet sopivat uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä sellaisenaan nautittuna. Tuote on valmistettu Suomessa.

Kokeile myös rapusalaatteja

Juhannuspöytä notkuu monenlaisia herkkuja. Varhaisperunan, sillin ja vihreän salaatin lisäksi kannattaa kokeilla myös Pirkka-sarjan jogurttisia rapusalaatteja.

Pirkka rapusalaatti jogurttikastikkeessa 200g ja Pirkka katkarapusalaatti jogurttikastikkeessa 200g ovat raikkaita ja kevyempiä vaihtoehto perinteisille majoneesipohjaisille salaateille. Rapusalaatit sopivat niin juhannuksen kalapöytään kuin esimerkiksi uuniperunan ja erilaisten voileipien sekä voileipäkakkujen täytteeksi.