Pirkka-lastenruokasoseet – luomua ilman muuta

Pirkka-lastenruokasoseet – luomua ilman muuta

Julkaistu 22.3.2018

Pirkka-sarjassa on hyvä valikoima eri ikäisille sopivia luomulastenruokia. Luomu oli lähtökohtana koko tuoteperheen suunnittelulle ja tuotekehitykselle.

Tuotteet on kehitetty suomalaiseen makuun sopiviksi ja ne täyttävät sekä lastenruoille annetut tiukat lainsäädännölliset kriteerit että luomutuotannon vaatimukset. Lastenruoat valmistetaan Virossa tehtaalla, jolla on ISO 22000 elintarviketurvallisuusstandardi. Tehtaalla on pitkä historia ja ammattitaito muun muassa lastenruokien tekemisestä.

"Halusimme kehittää markkinoille oman merkin alle luomulastenruokavaihtoehdon. Luomulastenruokasoseissa raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa muodossa, mikä on monelle pienen vauvan vanhemmalle tärkeä valintakriteeri kaupan hyllyllä", kertoo lastenruoista vastaava tuotepäällikkö Taija Väre.

Tuotteet on pakattu kätevään korkilliseen pussiin, joka on uudelleensuljettava. Se on kevyt ja kestävä perinteiseen lasipurkkiin verrattuna. Kaikki soseet säilyvät myös lämpimässä, joten ne on helppo napata matkalle mukaan.

Vaikka tärkeintä on, että luomusoseet ovat pienten lasten suuhun ja makuun sopivat, uutuuksista erityisesti hedelmäsoseet maistuvat myös isommille. Mangosose sopii hyvin leivontaan, rahkan kanssa, puuron päälle tai välipalaksi sellaisenaan. Mansikkainen smoothie sekä banaani-mustikkapuuro sopivat välipalaksi.