Pirkka
Ole tarkka, ota Pirkka!

Ole tarkka, ota Pirkka!

Hyvän arjen ja ruokaelämysten ei tarvitse olla vaikeita, aikaa vieviä tai kalliita. Kun valitset Pirkan, voit olla varma, että löydät laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, niin että ne sopivat sinulle ja kukkarollesi. Kehitämme jatkuvasti tuhansien tuotteiden valikoimaamme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Ole tarkka, ota Pirkka tarkoittaa monia eri asioita.

Pirkka sanapilvi

Jokaisen ulottuvilla

Pirkka-sarjasta löydät laajan valikoiman niin perustuotteita, satokausien herkkuja kuin erityisruokavalioihinkin sopivia tuotteita. Onnistut Pirkka-tuotteilla varmasti, koska ulottuvillasi on myös yli 6000 reseptiä.

Pirkka tuo kaupan hyllylle jatkuvasti ajankohtaisia uutuuksia. Myös sinä voit vaikuttaa valikoimaan kertomalla kauppiaalle oman Pirkka-toiveesi.

Vastuullinen ja laadukas valinta

Pirkka tarjoaa helppoja vastuullisia arkipäivän valintoja. Olethan esimerkiksi huomannut, että kaikilla sarjan kahvi-, tee- ja suklaatuotteilla on UTZ- tai Reilun kaupan -sertifikaatti? Vuonna 2017 kaikista Pirkka-kosmetiikkatuotteista poistettiin mikromuovit.

Pirkka-tuotteiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti. Uusia tuotteita tutkitaan K-ryhmän tuotetutkimuksessa. Se tarkoittaa, että tuotteen laatu varmistetaan arvioimalla tuotteen ominaisuudet erilaisin fysikaalisin, kemiallisin ja mikrobiologisin menetelmin, sekä maistamalla, haistamalla ja arvioimalla ulkonäköä. K-Kuluttajapalvelusta saat lisätietoja tuotteista: voit kysyä vaikkapa tuotteen alkuperästä, käytettävyydestä tai soveltuvuudesta eri erityisruokavalioihin.

KUISKAAJA

Pirkka kuiskaaja alakuva hiekkalaatikko

Pirkan uudessa mainossarjassa seikkailee sympaattinen kuiskaajahahmo. Mainoskonseptin ytimessä on ajatus siitä, että joudumme tekemään tuhansia päätöksiä päivittäin; niin isoja elämänmittaisia kuin pieniä arjen valintoja. Pirkan viisas ja mielikuvituksellinen kuiskaaja ilmestyy aina kiperissä tilanteissa auttamaan. Kuiskaaja vinkkaa, että valitsemalla Pirkan valitset aina fiksusti. Olipa kyse sitten mausta, laadusta, tuotteen turvallisuudesta, hinnasta, vastuullisuudesta tai alkuperästä. – Ole tarkka ota Pirkka!

Mainostoimisto Wörks Oy
Tuotantoyhtiö Oy Directors Guild Ab
Mainostaja Kesko päivittäistavarakauppa / Pirkka

Tutustu tuotteisiin!